Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme nový TeamSpeak 3 server!

26. 11. 2013 | 19:50 Všechny hry
Dnešním dnem spouštíme nový TeamSpeak 3 server a zároveň rušíme starý server. Nový server je od společnosti Fakaheda.eu a má kapacitu až 500 slotů! Jak žádat o založení místnosti a další informace naleznete níže.Informace o serveruNový TeamSpeak 3 server naleznete na adrese 81.0.217.180:6448 nebo ts3.playzone.cz:6448 [připojit].
Výchozí obrázek

Dnešním dnem spouštíme nový TeamSpeak 3 server a zároveň rušíme starý server. Nový server je od společnosti Fakaheda.eu a má kapacitu až 500 slotů! Jak žádat o založení místnosti a další informace naleznete níže.

Informace o serveru

Nový TeamSpeak 3 server naleznete na adrese 81.0.217.180:6448 nebo ts3.playzone.cz:6448 [připojit].

PLAYzone.cz TeamSpeak 3 TeamSpeak Viewer

Co je to TeamSpeak?

TeamSpeak je komunikačním programem na bázi Voice over IP (VoIP). Využívá se zejména jako komunikační software při hraní multiplayerových her. Třetí (nejnovější) verze TeamSpeaku nabízí uživatelům jednoduché a přehledné rozhraní, mnoho užitečných funkcí a kvalitní zvuk s nízkou odezvou, což z něj dělá skvělá nástroj pro týmovou hru.

Stáhnout TeamSpeak klienta.

Pravidla

Prosíme všechny, aby nespamovali a neobtěžovali ostatní ať už při hře nebo rozhovoru. Nerušte tam, kam vás nikdo nezval a nikdo na vaše výlevy není zvědavý. Nevhodné chování bude po zásluze potrestáno.

Chci vlastní místnost

Pokud chcete založit místnost na našem TS3 serveru, stačí vyplnit příslušný kontaktní formulář, do kterého uveďte následující údaje:

  • Název hry kam chcete místnost umístit
  • Název místnosti
  • Požadované heslo

Místnost vám bude zřízena zpravidla do 24 hodin od podání žádosti.

Fakaheda