Přejít k hlavnímu obsahu

DHW: NiP a Recursive ze skupiny B do play-off

28. 11. 2013 | 20:36 Counter-Strike 2
Skupina B s NiP, iBUYPOWER, Universal Soldiers a Recursive na DreamHacku Winter 2013. UPDATE 20:45: Druhým postupujícím do vyřazovacích bojů je francouzský celek Recursive, který porazil UniversalSoldiers na mapě de_inferno v poměru 16:13 a tím pádem se velmi zkušený polský celek loučí s letošním DreamHackem.
Výchozí obrázek

Skupina B s NiP, iBUYPOWER, Universal Soldiers a Recursive na DreamHacku Winter 2013.

 

DreamHack Winter 2013

UPDATE 20:45: Druhým postupujícím do vyřazovacích bojů je francouzský celek Recursive, který porazil UniversalSoldiers na mapě de_inferno v poměru 16:13 a tím pádem se velmi zkušený polský celek loučí s letošním DreamHackem.

UPDATE 19:00: Ninjas in Pyjamas předvedli výbornou hru na mapě de_inferno a porazili tak polský celek UniversalSoldiers 16:4 a zajistili si tím postup do play-off. US budou bojovat s Recursive o další postupující místo do vyřazovacích bojů.

UPDATE 18:30: Recursive si bez problémů poradili s iBUYPOWER, které porazili 16:8 na mapě de_inferno.

UPDATE 17:00: Velmi zajímavý souboj svedly týmy Ninjas in Pyjamas a Recursive, vítězně z tohoto duelu nakoneč vyšel tým NiP, který si poradil s francouzským celkem v poměru 16:13. UniversalSoldiers svůj první zápas na turnaji také zvládli vítězně, když porazili iBUYPOWER 16:9.


Ve skupině B je oproti Áčku jasný favorit, o druhé místo by však měl být velký boj. Jak se dokáží iBUYPOWER předvést proti Evropě? Povede se Recursive v čele s Kennym 'kennyS' Schrubem postoupit nebo dokonce překvapit NiP?

Skupina B
1.KOLOFINÁLE WB
Postup do PO
VÍTĚZ
de_tba
de_tba
de_tba
 
{#Francie} Recursive




 
vs.{#Švédsko} NiP


 
{#Švédsko} NiP


 


vs.{#Švédsko} NiP
 
{#Spojené státy americké} iBUYPOWER


 
vs.{#Polsko} USvs.{#World} TBA
{#Polsko} US


 
 
 
{#World} TBA 
 
 
 
 
1.KOLO
FINÁLE LB
Postup do PO
 
de_tba
de_tba


 
 
{#Polsko} US
 
 
{#Francie} Recursive
vs.{#Francie} Recursive
 
vs.{#Francie} Recursive 
 
{#Spojené státy americké} iBUYPOWER

 
 

Důležité odkazy