Přejít k hlavnímu obsahu

Článek o českém progamerovi už zítra v LN

5. 12. 2013 | 19:08 Všechny hry
Český progamer Aleš 'Freeze' Kněžínek před necelým měsícem rozdával před odletem na pražském letišti několik rozhovorů a další půjde ven již zítra!
Výchozí obrázek

Český progamer Aleš 'Freeze' Kněžínek před necelým měsícem rozdával před odletem na pražském letišti několik rozhovorů a další půjde ven již zítra!

1

Pokud vás zajímají detaily z Freezova života profesionálního hráče počítačových her, tak si v pátek kupte Lidové noviny s magazínem Pátek. V tomto magazínu se neobjeví klasický rozhovor, ovšem obsáhlý článek o Alešovi poodkrývající zajímavé fakty by vás i tak velice mohl zajímat.

Tohle však není vše, chystají se i větši ryby. Příští týden se díky úspěchům Freeze objeví v Lidových novinách velká rubrika věnovaná českému progamingu a to si nenechte ujít! O konkrétním termínu vydání vás budeme informovat.

Před pár dny jsme pro vás o Freezovi vydali již několik článků: Pro vás, co jste tohle video ještě neviděli, tak by vás velice mohla zajímat prohlídka gaming house týmu Ninjas in Pyjamas, kde Aleš žije a ještě nějakou dobu žít bude (čtěte: V jak hrozných podmínkách žije Freeze z NiP?) nebo si můžete přečíst první větší rozhovor, který s Alešem udělala redaktorka internetového portálu Aktualne.cz (čtětě: Obsáhlý rozhovor s českým progamerem!).

Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.