Přejít k hlavnímu obsahu

VeryGames: Ultimate fail? [VIDEO]

13. 12. 2013 | 00:34 Counter-Strike 2
Pokud jste si někdy říkali, že profesionálové nefailují a že Adil 'ScreaM' Benrlitom je robot... pak se podívejte na video z Fragbite Masters zápasu VeryGames a fnatic.Video představuje všechno, co se v GO může pokazit. O tom, jak dopadne AWP v nesprávných rukou či klasická "třicítka" v podání nezkušeného hráče, se můžete přesvědčit na kdejakém matchmaking zápase.
Výchozí obrázek

Pokud jste si někdy říkali, že profesionálové nefailují a že Adil 'ScreaM' Benrlitom je robot... pak se podívejte na video z Fragbite Masters zápasu VeryGames a fnatic.

Video představuje všechno, co se v GO může pokazit. O tom, jak dopadne AWP v nesprávných rukou či klasická "třicítka" v podání nezkušeného hráče, se můžete přesvědčit na kdejakém matchmaking zápase.

Že se něco podobného stane i v oficiálním zápase mezi dvěma z nejlepších světových týmů, to už by ale očekával málokdo. Benrlitom s AWP v rukou, Kévin 'Ex6TenZ' Droolans s "pouhými" dvaceti náboji v zásobníku... A k tomu perfektní komentář (přestože je v Ruštině, není třeba mu rozumět) v podání komentátora SLTV, sL4Ma.

Kolo, které Robin 'flusha' Rönnquist otočil ve prospěch fnatic a tím dotáhnul zápas do prodloužení. Třeba však dodat, že jej VeryGames vyhráli.

Štítky: aahahahah, fail, VeryGames