Přejít k hlavnímu obsahu

LCS EU: NiP jsou venku z LCS!!

16. 12. 2013 | 00:29 League of Legends
LCS promotion tournament začíná v pátek se třemi nejníže postavenými týmy z minulého splitu, které si k sobě vybraly soupeře z úspěšných amatérských celků.EDIT: Wow! Co nikdo nečekal, tak se po třech hrách nakonec stalo skutečností. Pasivní výkon od NiP je nakonec stál celou hru a to dokonce poměrem 0:3, tým se tak loučí s LCS. Co nejvíce českou scénu zajímá, tak tohle se týká i Freeze, který je tak rázem bez práce. Kam zamíří?
Výchozí obrázek

LCS promotion tournament začíná v pátek se třemi nejníže postavenými týmy z minulého splitu, které si k sobě vybraly soupeře z úspěšných amatérských celků.

EDIT: Wow! Co nikdo nečekal, tak se po třech hrách nakonec stalo skutečností. Pasivní výkon od NiP je nakonec stál celou hru a to dokonce poměrem 0:3, tým se tak loučí s LCS. Co nejvíce českou scénu zajímá, tak tohle se týká i Freeze, který je tak rázem bez práce. Kam zamíří?


Minulý split opanovali fnatic, Lemondogs skončili na druhé příčce a Gambit Gaming se museli spokojit s bronzem. Stejně tak ale musely být tři týmy, které se nyní budou potýkat se třemi nejlepšími týmy z Challengeru.

Jedním z Challenger týmů není nikdo jiný než Copenhagen Wolves, kteří už dlouhodobě předváděli stabilní výsledky. K těm byli přiřazeni Meet Your Makers, kteří měli těžký postup do LCS Summer Splitu. Mladá sestava SUPA HOT CREW byla vybrána SK Gaming a Kiedyś Miałem Team se bude muset potýkat s Freezeho Ninjas in Pyjamas.

Ninjas in Pyjamas {#Evropská unie}
vs.
{#Polsko} Kiedyś Miałem Team
Zorozero {#Dánsko}
hyrqBot {#Francie}
nukeduck {#Norsko}
Freeze {#Česká Republika}
Mithy {#Španělsko}
 
{#Polsko} Xaxus
{#Polsko} Jankos
{#Polsko} Overpow
{#Polsko} Celaver
{#Polsko} VandeR

 

0:3 
SK Gaming {#Evropská unie}
vs.
{#Evropská unie} SUPA HOT CREW
fredy122 {#Velká británie}
Svenskeren {#Dánsko}
 Jesiz {#Dánsko}
CandyPanda {#Německo}
Nyph {#Německo}
 
{#Švédsko} Mimer
{#Velká británie} impaler
{#Belgie} Moopz
{#Francie} Haydal
{#Francie} migxa

 

3:2 
Meet Your Makers {#Polsko}
vs.
{#Evropská unie} Cph Wolves
Kubon {#Polsko}
Mokatte {#Polsko}
Czaru {#Polsko}
Makler {#Polsko}
Libik {#Polsko}
 
{#Nizozemsko} YoungBuck
{#Německo} amazing
{#Švédsko} cowTard
{#Řecko} Forg1ven
{#Bulharsko} Unlimited

 

1:3 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.