Přejít k hlavnímu obsahu

Projekt: The Team - začínáme

23. 12. 2013 | 12:33 Všechny hry
Po nedávném oznámení nového projektu, který vzbudil poměrně pozitivní ohlas, se rovnýma nohama vrháme do jeho zahájení. Určili jsme si jednodušší název a hlavně jsme již překročili přípravnou fázi, která byla zároveň hrubým sítem pro zájemce. Podívejte se tedy, jak to celé vypadá na startu projektu The Team. Asi budete překvapeni!
Výchozí obrázek

Po nedávném oznámení nového projektu, který vzbudil poměrně pozitivní ohlas, se rovnýma nohama vrháme do jeho zahájení. Určili jsme si jednodušší název a hlavně jsme již překročili přípravnou fázi, která byla zároveň hrubým sítem pro zájemce. Podívejte se tedy, jak to celé vypadá na startu projektu The TeamAsi budete překvapeni!

Jak jste se mohli dočíst v předešlém článku, celý projekt je postaven na poradenství v oblasti herní organizace. Toto poradenství je zaměřeno na nové či nedávno založené organizace, které se teprve potýkají s porodními bolestmi.

Jak vidno, nápad zaujal několik zájemců, kteří by rádi rozjeli svůj vlastní multigaming, ale tak nějak si moc nevědí rady. Celkem se ozvalo kolem desítky zájemců, kteří poslali svůj průvodní dopis na zveřejněnou emailovou adresu.

Po přečtení těchto průvodních dopisů bylo okamžitě jasné, že nás čeká mnoho práce. Katastrofické nedostatky ve formální i věcné úpravě tak zásadní věci, jakou je prvotní emailový kontakt jsou známou bolístkou současné generace. Tedy první věc, na které určitě v rámci projektu budeme muset zapracovat. Proto všem zájemcům byly rozeslány instrukce, co na své emailové komunikaci vylepšit a také prosba o doplňující informace k jejich průvodním dopisům.

Zkráceně, prvním filtrem neprošla polovina uchazečů a tak zde máme pětici těch, které první rady neodradily od jejich úmyslů.

1) Nedopusťte abyste odeslali oficiální email plný hrubých gramatických chyb. Pokud trpíte některou z poruch psaní, dejte nejprve email přečíst někomu z rodiny či přátel aby vám jej opravili. Jedna či dvě chyby se stát mohou, ale 5 chyb v jedné větě už ne! Pamatujte, že ať už píšete nějakému hráči, fanouškovi či firmě, vždy vystupujete nejen za sebe, ale za celou organizaci, kterou zastupujete. Nedopusťte aby vašimi chybami utrpělo její jméno.
2) V emailu vždy nejprve pozdravte toho, komu je email adresován. Na konci se nezapomeňte rozloučit.

 

Pětice potencionálních organizací nám tedy postupuje do ostrého provozu. Proč tolik? Jednoduše očekávám výraznou úmrtnost a takto je šance, že alespoň jedna organizace přežije první měsíce.

Nyní budou probíhat pohovory s účastníky a první kroky k vytvoření organizací, či k jejich ustálení (pokud již existují). Vy si budete moci vychutnat průběh celého projektu i díky maximálnímu zaznamenávání celého průběhu v audiovizuální i čitelné podobě. Díky tomu, se třeba i další z vás pustí do vlastní organizace dle zde zmíněných rad.

e1387720285826905

Investor

No a na závěr naší první kapitoly to nejlepší. Celý projekt zaujal jednoho nejmenovaného investora, který se rozhodl, že se do něj zapojí. Investor v tuto chvíli bude sledovat celý projekt a počínání jednotlivých účastníků. Ve chvíli, kdy to uzná za vhodné se do projektu vloží a vybere si jeden z týmů, který podpoří svými prostředky. Tyto prostředky by měly pohodlně zajistit běh celé organizace dle jejích aktuálních potřeb. Čili, tu hovoříme o velmi zajímavé šanci. Jak se k ní účastníci postaví, je jen a jen na nich. V příštím díle si je představíme.

Zdroj: www.esuba.eu
Štítky: The Team