Přejít k hlavnímu obsahu

Sunday LIVE Show #1 od 18:00

12. 1. 2014 | 17:48 Counter-Strike 2
Ivan 'Dev1' Lazarov se rozhodl rozjet projekt s názvem Sunday LIVE Show, kdy každou neděli odstreamuje seriál, ve kterém se bude soustředit na dění u nás i ve světě, různé recenze, giveaway a komentování zajímavých zápasů.
Výchozí obrázek

Ivan 'Dev1' Lazarov se rozhodl rozjet projekt s názvem Sunday LIVE Show, kdy každou neděli odstreamuje seriál, ve kterém se bude soustředit na dění u nás i ve světě, různé recenze, giveaway a komentování zajímavých zápasů.


Už dlouho jsme tu neměli pravidelný seriál, kde by se řešilo dění na scéně a podobné záležitosti. Ivan 'Dev1' Lazarov se podobného formátu chytl a představuje Sunday LIVE Show, seriál, který se bude odehrávat každou neděli ve večerních hodinách.

V jeho show se kromě jeho samotného objeví i host nebo více hostů, se kterými bude Lazarov probírat dění na světové i domácí scéně. Kromě toho se na jeho streamu v průběhu seriálu může objevit i recenze nebo občasné giveaway v podobě skinů, krabic a věcí od případných partnerů. Kromě toho může seriál obsahovat i streamovaný zápas například domácích nEophyte, kteří často hrají evropské turnaje a kvalifikace.

První díl bude odstreamován na kanále TVDev1, který naleznete i na jeho stránkách www.TVDev1.com. V pilotním díle se můžete dozvědět, o čem Sunday LIVE Show bude, na streamu se objeví host, načež bude následovat diskuse o dění na scéně. Ke konci se dočkáme i recenze na sluchátka SteelSeries Siberia Elite a pokud bude zajímavý zápas, tak i komentáře.

Harmonogram Sunday LIVE Show #1

17:30Test streamu, odpočet do startu
18:00Start pilotního dílu, uvítání a obeznámení diváků s konceptem SLS - Sunday Live Show
18:05Představení hosta, debata o naší a zahraniční scéně, mezitím proběhne i giveaway
18:30Recenze sluchátek Siberia Elite
19:00Komentování případného zajímavého zápasu, rozloučení

 Vyjádření strůjce celého projektu, {#Slovenská Republika} Ivana 'Dev1' Lazarova:

"Ahojte, volam sa Ivan "Dev1" Lazarov a ako si uz par skalnych mohlo vsimnut, vzdy na novy rok dostanem chut vytvorit daky projekt pre nasu "Little Big" scenu a trocha ju ozivit.

Tento rok som si pripravil s mojou uz pomerne zabehnutou streaming telkou novy projekt pod oznacenim SLS - Sunday LIVE Show, pocas ktoreho planujem naplnit bohaty program s hostami a recenziami gaming periferii ako aj uz klasicke streamovanie zaujimavych zapasov alebo ich rozbor tak isto ako rozbor aktualneho stavu nasej ale i svetovej sceny. Rozne giveaways divakom, rozdavanie skinov nie len z CS:GO ale aj DOTY (pricom uz sa naslo par darcov vdaka comu budu tieto giveaways naozaj bohate, ak sa chcete pridat a darovat dake skiny do sutaze, mozete tak kludne urobit a pridat si ma na steame steamcommunity.com/id/ivandevi a napisat mi. Nasledne vas pridam do donations listu) a planujem aj vela sutazi.

Viac info najdete na mojej oficialnej fanpage: fb.com/OfficialDev1 tak isto ako aj na twitch.tv/tvdevi ci priamo TVDev1.com, takze nezabudnite uz tuto nedelu o 18 jeden z danych webov navstivit a naladit si SLS - Sunday LIVE Show. Rozsirte to kde len mozete, lebo prave uspech pilotnej casti bude zavisiet len od Vas a budem len rad ked sa z tejto show stane uspesny format, vdaka comu Vam budem moct kazdu Nedelu priniest nieco nove a zaujimave. Tesim sa na Vas!"

Nezapomeňte si tedy v neděli v 18:00 naladit stream TVDev1 a poslechnout si první epizodu Sunday LIVE Show!