Přejít k hlavnímu obsahu

Necroraisers s novým League of Legends týmem

20. 1. 2014 | 22:48 League of Legends
Známá česká organizace se v rámci oživovacího procesu jako první ohlíží po LoL sekci, která se k multihernímu týmu přidala před pár dny.
Výchozí obrázek

Známá česká organizace se v rámci oživovacího procesu jako první ohlíží po LoL sekci, která se k multihernímu týmu přidala před pár dny.

0Necroraisers je opravdu známý pojem na české scéně, zejména díky své minulosti. I tak ale se v dřívější době u NR neobjevovaly příliš známé League of Legends týmy, spíše šlo kolikrát o velmi krátká působení mnoha týmů. Změní se to s příchodem nové sekce?

Herní tým Necroraisers se po období neaktivity začíná zase vracet do víru česko-slovenské scény a k tomu ji má právě dopomoci nová LoL sekce. S oficiálním oznámaním na své Facebook stránce čekali až do té správné chvíle a ta nastala tento víkend, když noví NR.LoL dokázali vyhrát Nightcup na portálu Grunex.

Nynější sestava Necroraisers.LoL:

{#Česká Republika} Pavel 'Nazarius' Horák - Top Laner
{#Česká Republika} Adam 'Bushi' Bucha - Jungler
{#Slovenská Republika} František 'Fky' Chovanec - Mid Laner
{#Česká Republika} Leoš 'Leonardo' Mužík - Marksman
{#Česká Republika} Vladimír 'Gordy' Ditrych - Support

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.