Přejít k hlavnímu obsahu

Objeví se Jarda Jágr v NHL s logem pokerové herny Party Poker?

27. 1. 2014 | 23:58 Poker
Poker se rozrůstá a je přístupný všemJiž nějaký čas uplynul od doby, co se poprvé vysílaly i v českých televizích první pokerové show. Dnes již je poker pravidelným programem na ČT 4 Sport a těší se obrovské popularitě. Poker prostě hraje víc a víc hráčů a neustále budou přibývat.
Výchozí obrázek

Poker se rozrůstá a je přístupný všem

Již nějaký čas uplynul od doby, co se poprvé vysílaly i v českých televizích první pokerové show. Dnes již je poker pravidelným programem na ČT 4 Sport a těší se obrovské popularitě. Poker prostě hraje víc a víc hráčů a neustále budou přibývat.

Navíc jedna z nejstarších a nejznámějších pokerových online heren Party Poker pokračuje ve své tradici a začal sponzorovat první profesionální sportovní tým v Americe – New Jersey Devils v největší hokejové lize světa NHL. Logo Party Pokeru se tak objeví na hráčích, jako jsou Jarda Jágr anebo Patrik Eliáš. Více informací naleznete v článku – „Objeví se Jágr a Eliáš s logem Party Poker na dresu?“

Party Poker dále sponzoruje fotbalovou největší Ligu Mistrů a jejich znak je k vidění na mnoha stadionech – například Real Madrid, Manchester United, Bayern Mnichov, Juventus Turín nebo Olympique de Marseille.

Poker prostě prosperuje a je na očích více a více hráčů. A dlouho tomu tak ještě bude. Vždy budou k dispozici zajímavé hry, nové formáty a poker bude stále zajímavý a oblíbený sport, díky kterému se můžete seznámit se spoustou zajímavých lidí, kteří se se zápalem věnují svému koníčku.

Poker a hraní her rozvíjí stejné aspekty myšlení

Každý hráč počítačových her rozvíjí spousty skvělých vlastností, kdykoliv si sedne k nějaké hře, a to ať už se jedná o profesionála, nebo rekreačního hráče. Některé tyto vlastnosti možná nejsou na první pohled vidět a některé nejsou tolik zřejmé, ale hraním počítačových her se hráči naučí efektivně a rychle reagovat na problémy, které se před nimi objeví. Hráč tak začne uvažovat o různých řešeních, které jsou mnohdy naprosto neortodoxní a vyžadují logické přemýšlení a trénink.

Naprosto stejné vlastnosti potřebuje pro úspěch i hráč pokeru. Ačkoliv základní pravidla pokeru jsou jednoduchá, tak je to hra neomezených možností a situací, a jejich řešení jsou kreativní a kreativní. Někdy potřebujeme reagovat svižně, někdy zase s rozmyslem a trpělivě. Některá řešení situací jsou správná, některá špatná, ale silní hráči se umí se vším vypořádat a vítězit. Zkušenostmi, studiem a díky praxi se člověku tyto situace dostanou časem do krve a vše probíhá rychleji a lépe. A díky počítačovým hrám je zvládnutí pokeru mnohem jednodušší, protože hráči her jsou již zvyklí. Proto tolik hráčů her, ať už profi nebo rekreačních, zvolí poker jako svou další cestu, po které se vydají.

Zkušenosti, které díky rokům hraní získali, mohou využít ve hře jiné, díky které se mohou dostat i na obrazovky světoznámých sportovních televizí a proslavit se. Poker lze v dnešní době hrát jak ve společnosti kamarádů, v klubu, nebo také z pohodlí domova, například na herně PokerStars. Na té se vyskytuje i bývalý progamer  Bertrand „ElKy“ Grospellier, který si již pokerem vydělal několik desítek milionů dolarů. Přestože je to spíše špička ledovce a většina hráčů tak úspěšných není a spíše se pokerem baví, řada si i tak díky online pokeru přivydělá rozhodně nezanedbatelné peníze.

Poker, stejně jako počítačové hry, jsou o tréninku

Stejně jako ve kterémkoliv jiném sportu je nutné se k úspěchu dopracovat tvrdou prací a tréninkem. A to je dobrá věc. Kdyby v jakémkoliv sportu uspěli lenoši, neexistovalo by žádné sportování na profesionální úrovni. Díky návykům, které si hráči počítačových her osvojili díky létům praxe, se poker stává o mnoho jednodušší a přístupnější. I tak je ovšem důležité stále studovat a trénovat.

A od toho jsme tady my na Poker-Arena.cz. Snažíme se vzít hráče, kteří mají v pokeru blízko, mají potřebný zápal a jsou naladěni na stejnou vlnu, a naučit je hrát dobrý a vítězný poker, díky kterému se jednou můžete objevit v televizi s pohárem pro vítěze nad hlavou. Hráči počítačových her mají k pokeru opravdu blízko a stačí malý krůček a poker se může stát něčím víc než koníčkem. Vše je na Vás a možnosti jsou neomezené. My na Poker-Areně vždy rádi se vším pomůžeme a dveře jsou vždy dokořán. Pro zájemce o studium pokeru je otevřena například naše studijní skupina.

Článek připravila redakce největšího českého výukového pokerového portálu Poker-Arena.cz. Čtenáři zde naleznou každý den nejnovější zprávy a zajímavosti ze světa pokeru, výuková videa od českých profesionálů, strategické série, recenze heren a mnoho dalšího. Na diskusních fórech Poker-Arena.cz na Vás čeká největší a nejpřátelštější komunita lidí v České a Slovenské republice, které spojuje jejich koníček - poker.

 

Štítky: Poker-arena.cz