Přejít k hlavnímu obsahu

Známe nástupce Dariena a Diamonda v Gambitech

8. 7. 2014 | 13:35 League of Legends
Světoznámý ruský tým Gambit Gaming zřejmě chystá změnu v sestavě!
Výchozí obrázek

Světoznámý ruský tým Gambit Gaming zřejmě chystá změnu v sestavě!

UPDATE: Dle portálu Dailydot unikly informace o nových posilách Gambitu. Novým junglerem týmu by se měl stát Jean-Victor 'loulex' Burgevin, který není příliš známý, ale ukázal se v barvách Gambitu již před dvěma týdny ve Wembley. Novým topařem se pak zřejmě stane starý známý Jakub 'Kubon' Turewicz, který si zahrál LCS již za Meet Your Makers a naposledy dokázal s Reason Gaming uhrát stříbro na DreamHack Summer, čímž se s týmem rozloučil.


Před začátkem sezóny 2014 se do sestavy Gambitu vrátil Edward z amerických Curse. Už to vypadalo, že stará klasická pětka v plném složení bude opět předvádět výkony jako dřív, ovšem opak byl pravdou. Na jaře se sice podařilo Gambitům uhrát jakžtakž alespoň něco, ale opravdový problém přišel před letní částí sezóny, když je opustil Alex Ich.

Odchod jednoho článku se nejeví jako extra velký problém, bohužel právě odchod Alexe problém je. Nejen, že jeho individuální schopnosti jsou stále na výborné úrovni, ale hlavně byl hlavním shotcallerem a bez jeho přítomnosti se začala hra týmu hroutit. A to i přesto, že nová posila v podání niQa nebyla vůbec špatná, dokáže potrápit soupeře 1v1, ovšem Alexe nenahradí.

Už nebude chybět pouze Alex, nyní jsou Gambit Gaming v úplném rozkladu...

Nyní však přichází další změna, která leckoho možná zaskočí. Na oficiálních stránkách organizace dnes večer vyšla na povrch zpráva, podle které se velice zvažuje posazení Dariena s Diamondem na lavičku. Dle slov vedení už po dlouhých měsících až letech potřebují alespoň krátkou pauzu od hraní, která by jim mohla pomoci, tak jako pomohla před rokem Snoopehovi z EG.

Bohužel prozatím není známo jediné možné jméno, které by tyhle dvě evropské legendy nahradilo. Ovšem po prozatímních výkonech v letní části sezóny je nutno dodat, že o moc horší to být nemůže a tahle změna tak týmu může jen pomoct do budoucna. Jakmile bude na další týden LCS oznámena nová sestava, tak se to tu na PLAYzone samozřejmě dozvíte!

Dosavadní sestava Gambit Gaming:

{#Ruská federace} Evgeny 'Darien' Mazaev - Top Laner
{#Ruská federace} Danil 'Diamond' Reshetnikov - Jungler
{#Polsko} Sebastian 'niQ' Robak - Mid Laner
{#Ruská federace} Evgeny 'Genja' Andryushin - Marksman
{#Arménie} Edward 'Edward' Abgaryan - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.