Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft: eSuba si odnáší prvenství [STREAM]

2. 8. 2014 | 21:53 League of Legends
Teprve pár dní po nedávném LoLconu, kde nezvítězil nikdo jiný než eSuba.INTEL, se koná další turnaj, kam se kvalifikovaly čtyři nejlepší celky z online kvalifikací.
Výchozí obrázek

0

Teprve pár dní po nedávném LoLconu, kde nezvítězil nikdo jiný než eSuba.INTEL, se koná další turnaj, kam se kvalifikovaly čtyři nejlepší celky z online kvalifikací.

UPDATE: Základní část turnaje a celkem šest zápasů je za námi. Krátce po sobotním poledni si dokázali třetím vítězstvím uhrát překvapivé první místo, což jim zajistilo účast ve finále. Tam se potkají proti eSubě, kterou právě v pátek večer porazili, eSuba tak má co vracet a naopak ITG mohou potvrdit svoji formu a to, že první vítězství nebyla jen náhoda.

Finálový zápas začne od 19 hodin, ovšem o čtyři hodiny dříve uvidíme ještě zápas o třetí místo, kdy se utkají Cyber Gaming a eEriness.Arctic. eEriness se dají označit za zklamání dosavadního programu a nyní si mohou alespoň lehce zpravit reputaci, ovšem nebude to nic jednoduchého.

Zápas o třetí místo (bo3)
{#Česká Republika} Cyber Gaming1:2eEriness.Arctic {#Slovenská Republika}
Finálový zápas (bo3)
{#Česká Republika} Iron Team Gaming0:2eSuba.INTEL {#Česká Republika}

Pojďme si nejprve krátce představit čtyři účastníky turnaje. Začneme právě eSubou, která je již dlouhou dobu domácí jedničkou. I tak ale zejména v poslední době se některé tuzemské týmy začaly eSubě přibližovat a leckteré hry proti ní jsou zajímavé a vyrovnané. Druhým týmem, který se ukáže na LanCraftu, je eEriness. Ten by se dal označit za největšího konkurenta eSuby díky nedávným výsledkům, kdy stabilně porážejí ostatní týmy. Podaří se jim skolit tentokrát i eSuba?

Společně s eEriness a eSubou uvidíme na LC ještě dva týmy. Třetím do party je celek Iron Team Gaming, který se ukáže proti eE hned v úvodním zápase turnaje. Tento tým by se dal papírově označit jako nejslabší, ovšem určitě je neradno podceňovat. Posledním týmem na turnaji je pak Cyber Gaming, který přijel určitě také s vysokými ambicemi a nenechá se zahanbit.

0

Vše je připraveno, čekáme už jen na diváky! (Foto: Facebook LanCraftu)

Seznam účastníků League of Legends LanCraftu 2014:

{#Slovenská Republika} eEriness.ArcticCitronec, Toku, iKarlik, Lexinek, slivovica
{#Česká Republika} eSuba.INTELghostONe, Gornagal, Miah, WorstestAdc, LooLaa
{#Česká Republika} Cyber Gamingviva, SeMiKe, Abitak, WORRY, Bronko
{#Česká Republika} Iron Team GamingEnXer, Kapitán Lipánek, Immy, Alucard2231, Hiddan

Harmonogram turnaje:

Sobota
{#Slovenská Republika} eEriness.Arctic<Iron Team Gaming {#Česká Republika}
{#Česká Republika} eSuba.INTEL>Cyber Gaming {#Česká Republika}
{#Slovenská Republika} eEriness.Arctic<Cyber Gaming {#Česká Republika}
{#Česká Republika} eSuba.INTEL<Iron Team Gaming {#Česká Republika}

Neděle
{#Slovenská Republika} eEriness.Arctic<eSuba.INTEL {#Česká Republika}
{#Česká Republika} Iron Team Gaming>Cyber Gaming {#Česká Republika}

Zdroj: lancraft.cz
Štítky: Lancraft
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.