Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte ladies končí

2. 8. 2014 | 03:40 Counter-Strike 2
Sestava nEophyte ladies se po čtyřech měsících rozpadá. Důvodem je odchod Olyi 'Knopk@' Horoshilové, která se tak rozhodla po určitých změnách v jejím životě.Zbývající čtveřice dívek okolo Jany 'jance' Kozákové se rozhodla nepokračovat ve stávající sestavě, protože si myslí, že by nemohly najít vhodnou hráčku, která by nahradila Horoshilovou. Mezinárodní sestava se tak definitivně rozpadá.
Výchozí obrázek

Sestava nEophyte ladies se po čtyřech měsících rozpadá. Důvodem je odchod Olyi 'Knopk@' Horoshilové, která se tak rozhodla po určitých změnách v jejím životě.

Zbývající čtveřice dívek okolo Jany 'jance' Kozákové se rozhodla nepokračovat ve stávající sestavě, protože si myslí, že by nemohly najít vhodnou hráčku, která by nahradila Horoshilovou. Mezinárodní sestava se tak definitivně rozpadá.

ex-nEophyte ladies
Tato sestava nEophyte ladies je již minulostí. Foto: Facebook nEophyte ladies

Horoshilova, jak vyplývá z vyjádření na její Facebook stránce, už hledá nové angažmá a určitě ji tedy uvidíme hrát CS:GO i nadále. Dále tvrdí, že se potřebuje posunout dál, ale zároveň dívkám děkuje a přeje jim jen to nejlepší.

Srbka Kristina 'zon1Q' Stevanovic se vyjádřila ve smyslu, že si velice váží toho, že si mohla s dívkami zahrát a doufá, že se ještě někdy sejdou a zahrají si spolu jako za starých dobrých časů.

jance děkuje fanouškům i sponzorům za podporu a bude se snažit zůstat aktivní na CS:GO scéně i nadále. Také ona neopomněla poděkovat svým ex-spoluhráčkám a přeje jim jen to nejlepší nejen ve hře, ale i v životě.

Sestava ex-nEophyte ladies:

{#Česká Republika} Jana 'jance' Kozáková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Martina 'AmazonQa' Sedláková
{#Ruská federace} Olya 'Knopk@' Horoshilova
{#Srbsko} Kristina 'zon1Q' Stevanovic