Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Cologne: Skupiny rozlosovány

2. 8. 2014 | 16:43 Counter-Strike 2
Skupiny pro velký turnaj v Cologne byly rozlosovány. Do turnaje zbývá ani ne 14 dní a ESL právě rozlosovalo skupiny. Týmy se tak dozvěděly, s kým budou muset svést své první boje o prize money v hodnotě 250 000 $. V každé ze skupin je minimálně jeden favorit na titul a můžeme se tedy těšit na napínavé souboje nejen v play-off, ale i v základních skupinách.
Výchozí obrázek

Skupiny pro velký turnaj v Cologne byly rozlosovány. 

Do turnaje zbývá ani ne 14 dní a ESL právě rozlosovalo skupiny. Týmy se tak dozvěděly, s kým budou muset svést své první boje o prize money v hodnotě 250 000 $. 

V každé ze skupin je minimálně jeden favorit na titul a můžeme se tedy těšit na napínavé souboje nejen v play-off, ale i v základních skupinách.

Finalisté předchozího EMS One v Katowicích, NiP, se ve skupině A utkají s HellRaisers, které určitě není radno podceňovat, a Epsilon, ve kterém září bývalý hráč Titan Richard 'shox' Papillon. Otazníkem pro NiP může být indický tým Wolf, který může jen překvapit. Vítězové minulého EMS, Virtus.pro, poměří ve skupině C síly s fnatic, iBUYPOWER a dAT Team.

ESL pohár
O tento pohár budou týmy v Cologne bojovat. Foto: HLTV.org

Ačkoliv bývalí compLexity zatím ještě oficiálně nepřestoupili pod Cloud9, ESL je již uvádí pod tímto názvem. Ve skupině D se potkají s dignitas, Titan a australskými Vox Eminor.

Natus Vincere i se slovenským „wipařem“ Ladislavem 'GuardiaN' Kovácsem budou mít šanci napravit svou prohru s London Conspiracy v kvalifikacích. Ve skupině B je totiž potkají znovu. Dále uvidíme jejich souboje s Copenhagen Wolves a LDLC.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Švédsko} NiP{#Francie} LDLC{#Polsko} Virtus.pro{#Dánsko} dignitas
{#Ukrajina} HellRaisers{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} fnatic{#Spojené státy americké} Cloud9
{#Francie} Epsilon{#Dánsko} CPH Wolves{#Spojené státy americké} iBUYPOWER{#Francie} Titan
{#Indie} Wolf{#Norsko} London Conspiracy{#Ruská federace} dAT Team{#Austrálie} Vox Eminor

Skupinová fáze se bude hrát GSL formátem s tím, že první dva týmy postoupí do single elimination BO3 play-off, tentokrát však s novým maplistem a způsobem škrtání.

ESL One Cologne se bude konat na Gamescomu v Cologne (Kolín nad Rýnem – Německo) od 14. do 17. srpna.

Zdroj: hltv.org