Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na MČR se odehraje na LanCraftu

4. 8. 2014 | 21:42 Counter-Strike 2
Letošní sezóna se pomalu chýlí ke svému konci a je tak na čase oznámit, jak její závěrečná fáze bude vypadat.
Výchozí obrázek

0

Letošní sezóna se pomalu chýlí ke svému konci a je tak na čase oznámit, jak její závěrečná fáze bude vypadat.

Z důvodu problému herny District.Prague se plány musí lehce změnit. Původně se totiž, jak jistě víte, plánovala odehrát závěrečná kvalifikace přímo v Districtu. Po pozastavení působení herny jsme tak museli vymýšlet, jak nejlépe celý systém vyřešit tak, aby se nemusel tak důležitý turnaj odehrávat po internetu, ale na LAN serverech. Snad se podařilo.

Zhruba za měsíc a půl se ve Starém Městě u Uherského Hradiště uskuteční klasická lanpárty LanCraft Autumn 2014. Její součásti bude i CS:GO turnaj, který se stane poslední možností získat MČR body a dostat se tak do kýžené TOP8, která zajistí účast na kvalifikačním turnaji.

A právě tenhle turnaj se odehraje na LanCraftu. Plán je takový, že během pátku a soboty se odehraje hlavní LanCraft turnaj a následně se v sobotu, po Lancraft CSGO turnaji rozjede turnaj pro osm nejlepších týmů z MČR kvalifikace, z nichž dva nejlepší postoupí na vyvrcholení celé sezóny na výstavě ForGames, kde si ten úplně nejlepší tým odnese krásné ceny - MČR: navyšujeme ceny pro vítěze.

Štítky: Lancraft, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.