Přejít k hlavnímu obsahu

ESG! se rozpadá

12. 8. 2014 | 02:40 Counter-Strike 2
Mikail 'Maikelele' Bill potvrdil, že se jeho tým, ESG! (ex-SK Gaming), rozpadá. Vše vyplynulo na povrch jen pár dní po londýnském turnaji Gfinity 3, kterého se Billův tým účastnil pod hlavičkou Heat eSports. Švédi byli schopní přehrát mousesports a fm-eSports, ale i tak kvůli horšímu poměru vyhraných a prohraných kol nepostoupili.Poslední dny hráli ESG! jejich zápasy v lize StarSeries se dvěma hosty, což logicky vyústilo v otázky na to, co bude s týmem dále.
Výchozí obrázek

Mikail 'Maikelele' Bill potvrdil, že se jeho tým, ESG! (ex-SK Gaming), rozpadá. 

Vše vyplynulo na povrch jen pár dní po londýnském turnaji Gfinity 3, kterého se Billův tým účastnil pod hlavičkou Heat eSports. Švédi byli schopní přehrát mousesports a fm-eSports, ale i tak kvůli horšímu poměru vyhraných a prohraných kol nepostoupili.

Poslední dny hráli ESG! jejich zápasy v lize StarSeries se dvěma hosty, což logicky vyústilo v otázky na to, co bude s týmem dále.

Tým ESG! na G3
Delpan a spol. jsou nyní bez týmu. Foto: HLTV.org

Bill dnes pro HLTV.org definitivně potvrdil, že se hráči opravdu rozhodli jít vlastní cestou a že vše šlo z kopce ode dne, kdy jejich bývalý spoluhráč, Faruk 'pita' Pita, tým opustil a ukončil aktivní hráčskou kariéru.

Vyjádření Mikaila 'Maikelele' Billa:

„Důvodem toho, co se stalo, je, že dva hráči nebyli spokojeni s týmem. Zbyli jsme tedy jen tři, a proto jsme se rozhodli tým rozpustit.

Od té doby, co odešel Pita, nám chyběla jeho schopnost vést tým. Snažili jsme se to překonat, ale bez lídra to bylo nemožné.

Stále před sebou máme ještě několik zápasů SLTV a ty odehrajeme (já, Delpan a roque) s hosty.

Rád bych poděkoval všem za důvěru a za podporu, které se nám dostalo. Opravdu nemám radost z toho, že musím oznámit takovouto novinku. Netuším, co bude s ostatními, ale jsem si jistý, že si budou dělat, co budou chtít.

Já osobně budu pokračovat ve hraní a stále chci být tím nejlepším.“

Sestava ex-ESG!:

{#Švédsko} Mikail 'Maikelele' Bill
{#Švédsko} Joel 'emilio' Mako
{#Švédsko} Marcus 'Delpan' Larsson
{#Švédsko} Fredrik 'roque' Honak
{#Švédsko} Alexander 'SKYTTEN' Carlsson

Zdroj: hltv.org
Štítky: ESG!