Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte představují LoL sekci

13. 8. 2014 | 22:47 League of Legends
Po několika měsících se multiherní organizace nEophyte opět pouští do vod League of Legends.Už je to nějaká chvíle, kdy se v dresu nEophyte proháněly týmy pod vedením Lubomíra 'Eze' Jurky. Tentokrát ale pod vlajku této známé organizace nepřichází další jeho tým, nýbrž sekce dosud známá jako Team Solo Throw, ve které figurují ne úplně slavná jména, ale to neubírá na kvalitě týmu. V současné tobě tým účinkuje v BGCH Stars, kde dokonce dokonce porazil i eXtatus nebo Inside Games "B", takže s novými nEophyte musíme do budoucna určitě počítat.
Výchozí obrázek

Po několika měsících se multiherní organizace nEophyte opět pouští do vod League of Legends.

Už je to nějaká chvíle, kdy se v dresu nEophyte proháněly týmy pod vedením Lubomíra 'Eze' Jurky. Tentokrát ale pod vlajku této známé organizace nepřichází další jeho tým, nýbrž sekce dosud známá jako Team Solo Throw, ve které figurují ne úplně slavná jména, ale to neubírá na kvalitě týmu. V současné tobě tým účinkuje v BGCH Stars, kde dokonce dokonce porazil i eXtatus nebo Inside Games "B", takže s novými nEophyte musíme do budoucna určitě počítat.

0

"Doufáme, že budou hráči pod naší organizací spokojení a na oplátku ukážou co v nich je. Team momentálně můžete vidět hrát například v tuzemské lize BGCH Stars 2014, kde se drží na jedné z předních pozic! Detailnější novinku, více informací o teamu a rozhovory budete již brzy moci naleznout na novém nEophyte webu,"

zní krátké vyjádření o nové sekci na Facebook stránce nEophyte.

Nynější sestava nEophyte.LoL:

{#Česká Republika} Daniel 'Cejloncaj' Schneidr - Top Laner
{#Česká Republika} Miloslav 'Thrae' Poslední - Jungler
{#Česká Republika} Josef 'Shiage' Číko - Mid Laner
{#Česká Republika} Adam 'Edems' Mitrenga - Marksman
{#Česká Republika} Patrik 'Dreamery' Kratochvíl - Support

Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.