Přejít k hlavnímu obsahu

Reason Gaming s novou sestavou

20. 8. 2014 | 22:04 Counter-Strike 2
Tým Reason Gaming oznámil svou novou sestavu, ve které budou hrát i Frej 'kHRYSTAL' Sjöström a Christofer 'Helblinde' Nilsson.Frej 'kHRYSTAL' Sjöström byl od dnů 1.6 v Lions a ve švédské divizi WinFakt víceméně neaktivní, na krátko se objevil jen v CS:GO týmu Begrip.
Výchozí obrázek

Tým Reason Gaming oznámil svou novou sestavu, ve které budou hrát i Frej 'kHRYSTAL' Sjöström a Christofer 'Helblinde' Nilsson.

Frej 'kHRYSTAL' Sjöström byl od dnů 1.6 v Lions a ve švédské divizi WinFakt víceméně neaktivní, na krátko se objevil jen v CS:GO týmu Begrip.

Nyní se rozhodl dát se dohromady se známým CS:S hráčem a bývalým spoluhráčem současných hráčů NiP, Adama 'friberg' Friberga a Robina 'Fifflaren' Johanssona. Tím hráčem není nikdo jiný než Christofer 'Helblinde' Nilsson. 

kHRYSTAL
kHRYSTALa uvidíme opět v akci. Foto: HLTV.org

Níže je vyjádření Nilssona pro stránky Reason Gaming:

„Hraní za Reason Gaming mi přináší řadu příjemných vzpomínek, protože Reason je místo, kde jsem se soutěžním hraním začal, a proto mě velmi těší být znovu součástí [R].

Myslím, že máme ideální mix hráčů, což je základ dobrého týmu. Teď už jen trénovat, trénovat a trénovat, abychom dosáhli solidní úrovně. Jediným hráčem, se kterým jsem nehrál, je kHRYSTAL, ale vypadá jako v pohodě kluk a navíc už hrál CS:GO s ostatními z týmu.

Už se nemůžu dočkat, až budu opět hrát proti mým bývalým spoluhráčům. Hra může začít!“

Nilsson a Sjöström se dali dohromady s dalšími třemi Švédy, kteří předtím hráli hlavně CS:S.

Nová sestava Reason Gaming:

{#Švédsko} Christofer 'Helblinde' Nilsson
{#Švédsko} Frej 'kHRYSTAL' Sjöström
{#Švédsko} Andreas 'major' Major
{#Švédsko} Patrik 'ptk' Sarasúa
{#Švédsko} Tobias 'vipen' Johansson

Zdroj: hltv.org