Přejít k hlavnímu obsahu

Už i Genja zřejmě opouští Gambit Gaming...

27. 8. 2014 | 18:20 League of Legends
Další změna v sestavě se po delší době objevuje v Gambit Gaming, legendárních Moscow Five, ze kterých už zbývají poslední dva hráči.UPDATE: Tak a je to oficiální, Genja se prozatím dočasně poroučí ze základní sestavy. Údajně byl poslední dny na dovolené, kde si potřeboval odpočinout, a kvůli tomu nemohl trénovat s Edwardem. Do zápasu o záchranu tak s Edwardem na botu uvidíme dánského hráče Krislunda.
Výchozí obrázek

Další změna v sestavě se po delší době objevuje v Gambit Gaming, legendárních Moscow Five, ze kterých už zbývají poslední dva hráči.

UPDATE: Tak a je to oficiální, Genja se prozatím dočasně poroučí ze základní sestavy. Údajně byl poslední dny na dovolené, kde si potřeboval odpočinout, a kvůli tomu nemohl trénovat s Edwardem. Do zápasu o záchranu tak s Edwardem na botu uvidíme dánského hráče Krislunda.


Tak už to vypadá, že od dnešního dne jediným hráčem, který pod Gambit Gaming respektive Moscow Five hrál po celou dobu, bude jungler Diamond. Před letošním létem opustil tým Alex Ich, kdy odešel k amatérským Ninjas in Pyjamas. Během sezóny byl pak benchnut "Swaglord Darien" za Kubona na topu a také Diamond, který se však po týdnu vrátil do základní sestavy.

0

Gambit Gaming na začátku léta - už s niQem místo Alexe, ovšem stále s Darienem a Genjou.

Nyní to ovšem vypadá, že se rozpadne i botlinka. EdWardovi s Genjou se sice v posledním supertýdnu LCS dařilo, ovšem údajně vázla komunikace v týmu po příchodu niQa s Kubenem a tým už tak nebyl ryze rusky. Genja narozdíl od EdWarda a Diamonda neovládá angličtinu, takže s jazykovou bariérou mu přímo ve hře musel pomáhat jeho support, což nebylo ideální.

Nic ovšem není oficiální, ovšem nahrazení Genji vypadá docela reálně. Jeho náhradníkem by měl být talentovaný Krislund, který dosud působil v amatérském týmu GSI Gaming. Uvidíme, jak se všechno vyvine a jak se Gambit dokážou připravit na udržení v LCS!

Nynější sestava Gambit Gaming:

{#Polsko} Jakub 'Kubon' Turewicz - Top Laner
{#Ruská federace} Danil 'Diamond' Reshetnikov - Jungler
{#Polsko} Sebastian 'niQ' Robak - Mid Laner
{#Dánsko} Kristoffer 'Krislund' Pedersen - Marksman
{#Arménie} Edward 'EdWard' Abgaryan - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.