Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft: Jaké týmy na LanCraftu uvidíme?

16. 9. 2014 | 22:06 League of Legends
Jedna z největších akcí roku se neúprosně blíží a tím není žádný jiný turnaj, než turnaj na proslulé lanpárty - LanCraft Autumn 2014 je tu!Na zářijovém LanCraftu se objeví tři hry, ale oči všech diváků určitě budou nejvíce sledovat turnaj v League of Legends. Na turnaj v populární MOBA hře se registrovalo celkem patnáct týmů včetně špičky česko-slovenské scény. Pojďme si lehce nastínit, jaké že se to týmy na představí.
Výchozí obrázek

Jedna z největších akcí roku se neúprosně blíží a tím není žádný jiný turnaj, než turnaj na proslulé lanpárty - LanCraft Autumn 2014 je tu!

Na zářijovém LanCraftu se objeví tři hry, ale oči všech diváků určitě budou nejvíce sledovat turnaj v League of Legends. Na turnaj v populární MOBA hře se registrovalo celkem patnáct týmů včetně špičky česko-slovenské scény. Pojďme si lehce nastínit, jaké že se to týmy na představí.

0

Jedničkou a hlavním favoritem celého LanCraftu by měla být bezesporu eSuba.Intel. Kluci sice nedávno vyměnili dva hráče v sestavě, ale i to nemění nic na jejich pozici. Jako největší konkurenti se jeví týmy jako Cyber Gaming Dragons, obě sekce Inside Games či eEriness.Arctic, což jsou vše stálice offline akcí poslední doby.

Dále se musím zmínit o nové sestavě eXtatus.EIZO, která včele s Mozillou jistě potrápí výše jmenované celky. Tuhle šestku pak doplňují sestavy jako nEophyte nebo Cyborg Factory. Všechny tyhle týmy se tak jistě postarají o to, že půjde o nejnabitější turnaj roku 2014!

Abych neopomenul zbylé celky, které mohou překvapit, tak na turnaji uvidíme ještě týmy - BezvadniKluci, BoW, eSuba.Ladies, High definition music inside, Knockouters, NoBrain a Nymphs. Ale přesuňme se zpátky k největším favoritům lancraftího turnaje, koho jmenovitě uvidíme?

Název týmuSestava
{#Česká Republika} eSuba.IntelghostONe, Dejv, Miah, Venoušek, Fraaj
{#Česká Republika} Cyber Gaming DragonsViva, SeMajk, Abitak, WORRY, Bronko
{#Česká Republika} Inside Games WhiteN3ky, Bhalos, Bimbo8, Špagy, LooLaa
{#Česká Republika} Inside Games BlueEnXer, Kapitán Lipánek, Immy, iKarlik, Hiddan
{#Česká Republika} eEriness.ArcticCitronec, Piipous3k, MakeItBetter, Lexinek, slivovica
{#Česká Republika} eXtatus.EIZOMozilla, Esito, RusO, Baxtrix, Denyk

Nezapomeňte, že hlavní turnaj začíná již v pátek v dopoledních hodinách, takže nezapomeňte sledovat živý komentovaný přenos z LanCraft Autumn 2014, který naleznete na stránkách PLAYzone.cz. Kromě toho se na místě odehraje ještě jeden turnaj a to závěrečná kvalifikace na letošní Mistrovství České republiky v počítačových hrách, které se rozehraje v sobotu. Tenhle turnaj bude ještě lepší, ale o tom až v jiné novince! Těším se na vás všechny buďto na místě, nebo na streamu!

Štítky: Lancraft
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.