Přejít k hlavnímu obsahu

Závěrečný turnaj Caseking King of Kings ohlášen

12. 10. 2014 | 02:42 Counter-Strike 2
Závěrečný turnaj Caseking of the Hill by Alpenföhn, nazvaný King of Kings, byl oznámen. O prize money v hodnotě 7 500 € se utká osm týmů.Původně se mělo odehrát ještě pět kol CKoTH miniturnajů, ale organizátoři se rozhodli změnit formát a zkombinovat všech pět miniturnajů do jednoho velkého.Jako přídavek k původním 5 000 €, které měly být vydány v pěti zmíněných turnajích, se organizátoři rozhodli navýšit prize money o 2 500 €. 
Výchozí obrázek

Závěrečný turnaj Caseking of the Hill by Alpenföhn, nazvaný King of Kings, byl oznámen. O prize money v hodnotě 7 500 € se utká osm týmů.

Původně se mělo odehrát ještě pět kol CKoTH miniturnajů, ale organizátoři se rozhodli změnit formát a zkombinovat všech pět miniturnajů do jednoho velkého.

Jako přídavek k původním 5 000 €, které měly být vydány v pěti zmíněných turnajích, se organizátoři rozhodli navýšit prize money o 2 500 €. 

Caseking King of Kings banner

Předchozí tři „králové“, konkrétně NiP, fnatic a Natus Vincere, byli přímo pozváni na turnaj King of Kings by Alpenföhn, který se odehraje v polovině listopadu.

iBUYPOWER se navzdory tomu, že se již jednou králi stali, turnaje nezúčastní, protože budou v Severní Americe. Bylo proto pozváno pět dalších týmů a ty byly do skupin rozlosovány následovně:

Skupina ASkupina B
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} fnatic
{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas{#Polsko} Virtus.pro
{#Francie} LDLC{#Francie} Titan
{#Francie} Epsilon{#Norsko} London Conspiracy

Základní část se bude hrát stejným systémem jako Fragbite Masters, tedy skupiny GSL stylem, kdy první kolo bude BO1 a zbytek skupiny BO3.

Skupiny se budou hrát od 11. do 14. listopadu a finále pro nejlepší čtyři týmy jsou naplánována na neděli 16. listopadu.

11.–12. listopaduSkupina A
13.–14. listopaduSkupina B
16. listopaduFinále