Přejít k hlavnímu obsahu

Pro Footbal 10/2014 míří do prodeje

PRO FOOTBALL 10/2014 se prodává od 8. 10.! Najdete v něm spoustu článků, rozhovorů i plakátů!Exkluzivní interview poskytly tyto hvězdy: JAMES RODRÍGUEZ, LUKE SHAW, ALEXIS SÁNCHEZ a MAREK JANKULOVSKI! Co vás v čísle ještě čeká? Tři texty věnované fotbalovým přestupům, historie fotbalových tragédií, ukrajinská Premier liga, vzpomínka na ALFREDA DI STÉFANA (včetně plakátu), trenéři ZDENĚK ZEMAN a MARCELO BIELSA, LOUIS VAN GAAL a jeho AJAX, Fanfreundschaft v Bundeslize, talent LAZAR MARKOVIČ, legenda JUAN SEBASTIÁN VERÓN (včetně plakátu)!
Výchozí obrázek

PRO FOOTBALL 10/2014 se prodává od 8. 10.! Najdete v něm spoustu článků, rozhovorů i plakátů!

Exkluzivní interview poskytly tyto hvězdy: JAMES RODRÍGUEZ, LUKE SHAW, ALEXIS SÁNCHEZ a MAREK JANKULOVSKI! Co vás v čísle ještě čeká? Tři texty věnované fotbalovým přestupům, historie fotbalových tragédií, ukrajinská Premier liga, vzpomínka na ALFREDA DI STÉFANA (včetně plakátu), trenéři ZDENĚK ZEMAN a MARCELO BIELSA, LOUIS VAN GAAL a jeho AJAX, Fanfreundschaft v Bundeslize, talent LAZAR MARKOVIČ, legenda JUAN SEBASTIÁN VERÓN (včetně plakátu)!

Na superplakátech (A2) ALEXIS SÁNCHEZ a MARIO BALOTELLI, na dalších velkých plakátech MARKOVIČ a SHAW! Více zde: http://www.profootball.cz/clanky.php?id=531! Ukázka 29 stran z čísla ZDE: http://goo.gl/Ijdma5!

Štítky: fotbal, PRO FOOTBALL