Přejít k hlavnímu obsahu

Epsilon: fxy0 vyhozen, přichází SIXER

19. 10. 2014 | 08:47 Counter-Strike 2
Epsilon oznámili, že propouští Joeya 'fxy0' Schlossera a nahrazují ho Christophem 'SIXER' Xiaem.Zpráva přišla jako blesk z čistého nebe dva dny předtím, než Epsilon odjeli na SLTV StarSeries XI Finals, kde čelili LDLC, Titan a Na`Vi. Epsilon tak přišli o jejich hvězdného AWPčkaře. Důvodem vyhazovu byl údajný „přístup ke hře“.
Výchozí obrázek

Epsilon oznámili, že propouští Joeya 'fxy0' Schlossera a nahrazují ho Christophem 'SIXER' Xiaem.

Zpráva přišla jako blesk z čistého nebe dva dny předtím, než Epsilon odjeli na SLTV StarSeries XI Finals, kde čelili LDLC, Titan a Na`Vi. Epsilon tak přišli o jejich hvězdného AWPčkaře. Důvodem vyhazovu byl údajný „přístup ke hře“.

fxy0
fxy0 končí v Epsilon. Foto: HLTV.org

Náhradou za Schlossera je bývalý hráč CS 1.6, který zářil za týmy jako Millenium nebo eSahara. Tím je Christophe 'SIXER' Xia. V CS:GO zatím nebyl v žádném větším týmu a na kontě nemá žádné úspěchy. Jeho výkon je tedy zatím velkou neznámou.

Vyjádření týmu Epsilon:

„Ačkoliv je to brilantní hráč, jeho přístup ke hře nám působil jen problémy, a proto jsme se jednomyslně shodli na jeho vyřazení z týmu. Přesto bychom chtěli fxy0vi poděkovat za jeho výkon při mnoha z našich letošních výher.

Toto rozhodnutí nás vedlo k obtížnému úkolu: najít pátého hráče. Jsme velice rádi, že můžeme oznámit, že legenda CS 1.6, Christophe 'SIXER' Xia, se k nám připojil. Chuť vrátit se a 100% odhodlání mu nechybí, a proto uděláme vše pro to, aby pokračoval ve své skvělé herní kariéře.“

Nová sestava Epsilon:

{#Belgie} Adil 'ScreaM' Benrlitom
{#Francie} Robin 'GMX' Stahmer
{#Francie} Kevin 'Uzzziii' Vernel
{#Francie} Christophe 'SIXER' Xia
{#Francie} Gordon 'Sf' Giry

Poznámka: Novinky ohledně sestavy Epsilon pro DreamHack Winter a jejich účasti na SLTV StarSeries XI Finals vyjdou v následujících dnech.

Zdroj: HLTV.org