Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX s novou CS:GO sekcí

22. 10. 2014 | 01:13 Counter-Strike 2
Po delší odmlce se multigaming ENSOX vrací k podpoře Counter-Strike: Global Offensive. S novým majitelem se organizaci blýská na lepší časy.Nová sestava, která bude ENSOX reprezentovat, je už víceméně známá, ale stále je však považovaná za „on-line tým“. Není divu, v týmu jsou totiž dva hráči, kteří na svou LAN premiéru stále ještě čekají. To se však může změnit, protože do organizace vstupují hráči, kteří hrají již delší dobu pod tagem „pozbieranci“ hlavně na ESL.
Výchozí obrázek

Po delší odmlce se multigaming ENSOX vrací k podpoře Counter-Strike: Global Offensive. S novým majitelem se organizaci blýská na lepší časy.

Nová sestava, která bude ENSOX reprezentovat, je už víceméně známá, ale stále je však považovaná za „on-line tým“. Není divu, v týmu jsou totiž dva hráči, kteří na svou LAN premiéru stále ještě čekají. To se však může změnit, protože do organizace vstupují hráči, kteří hrají již delší dobu pod tagem „pozbieranci“ hlavně na ESL.

Řeč je o trojici, která spolu hraje přes tři měsíce. Jsou to Matej 'forji' Kmiť, Martin 'MonttY' Melišek a Jiří 'azak' Hausner. Doplní je David 'bullet' Hartman, který dosáhl úspěchů s týmem SlowVirus, a Radoslav 'RDO' Tóth, který se nejvíce předvedl v barvách Fearless Sharks na LAN akci v Storm Game Clubu. Tóth bude zároveň týmovým AWP hráčem.

Nejbližším plánem týmu je dostat se na Grunex LAN finále, tížit je však může počáteční nesehranost. ENSOX budou určitě hrát i na ESL a zapojí se do kvalifikací na různé turnaje, ať už domácí či mezinárodní.

„Prechádzame z Virtual World do staronovej organizácie ENSOX.cz. Som rád, že sme dostali takúto skvelú ponuku od ENSOX a verím, že obe strany dodržia to, čo sa od nich očakáva. Organizáciu budeme hájiť najbližšie v Grunex kvalifikácii a snáď aj na BGCH LAN finále, čo si myslím, že by nemal byť problém prebojovať sa tam, no nič netreba nechávať na náhodu.“

— Matej 'forji' Kmiť

Nová sestava ENSOX.cz:

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek
{#Slovenská Republika} Radoslav 'RDO' Tóth
{#Česká Republika} David 'bullet' Hartman
{#Česká Republika} Jiří 'azak' Hausner

Zdroj: ensox.cz
Štítky: ENSOX