Přejít k hlavnímu obsahu

Luka5 opäť aktívny hráč v tíme eEriness

22. 10. 2014 | 15:55 Counter-Strike 2
eEriness mali menšie problémy zohnať stabilného piateho hráča, no teraz prichádza zmena tímového kolegu.eEriness za poslednú dobu vystriedali v tíme viacerých hráčov, no hľadanie tých pravých je zdá sa v konečnej. Celé to začalo, keď tím opustil Patrika 'FLasHK' Žižka, ktorého ako prvý nahradil Lukáš 'theton' Rybnický. Ten kvôli povinnostiam však nemohol hrať a na radu sa dostal Michal 'Bordel' Weiss, ktorý v zostave pôsobil už skôr.
Výchozí obrázek

eEriness mali menšie problémy zohnať stabilného piateho hráča, no teraz prichádza zmena tímového kolegu.

eEriness za poslednú dobu vystriedali v tíme viacerých hráčov, no hľadanie tých pravých je zdá sa v konečnej. Celé to začalo, keď tím opustil Patrika 'FLasHK' Žižka, ktorého ako prvý nahradil Lukáš 'theton' Rybnický. Ten kvôli povinnostiam však nemohol hrať a na radu sa dostal Michal 'Bordel' Weiss, ktorý v zostave pôsobil už skôr.


eEriness na LanCrafte 2014

 

Zostava vyrazila na LanCraft a taktiež na MČR kvalifikáciu, kde však na oboch turnajoch obsadili štvrté miesta a bolo jasné, že musí prísť zmena. S tímom sa lúči Adam 'Neci' zoula a taktiež staronovou tvárou v tíme bude Lukáš 'Luka5' Zeman, ktorý bude držať myšku v ruke po menšej prestávke.

Jsme tu zase, stojíme na prahu změn, aniž bychom si to přáli - opět. Než se nás Neci rozhodl opustit, měli jsme vcelku řešitelné neshody v tom, jak bychom měli hrát po nedostačující bramboře na LanCraftu i kvalifikaci. Přestože jsme celé oba turnaje nehráli špatně, v důležité momenty jsme se zasekli a dopadlo to, jak to dopadlo. Museli jsme se poohlédnout po náhradě za Neciho, kterou jsme našli v podobě dalšího ztraceného syna Lukáše po pár týdnech zvažování možností. Druhou z nich byl bastikeN, mladý talent, se kterým jsme byli nadmíru spokojení, s Lukášem však může měřit síly málokdo. Vzhledem k tomu, jak málo je bastik známý, hraje až překvapivě dobře a nepochybuji o tom, že si najde jiný dobrý tým. My se teď zaměřujeme na BGCH, kde v průběhu příštích týdnů odehrajeme zbytek základní fáze a play-off a snad se v půlce listopadu uvidíme v Praze mezi nejlepší šestkou týmů na finálním turnaji letošní sezóny.

Česká republika Milan 'Striker' Švejda

Zostava eEriness po zmenách:

Česká republika Milan 'Striker' Švejda
Česká republika Lukáš 'Luka5' Zeman
Česká republika Martin 'nub1um' Lelek
Česká republika Martin 'tv1' Dráha
Česká republika Michal 'Bordel' Weiss

Štítky: eEriness, Luka5