Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se vrací do LCS v barvách CW

18. 11. 2014 | 21:23 League of Legends
Po krátké odmlce bude mít v blížící se jarní části evropské LCS Česká republika opět své zastoupení. A opět se neukáže nikdo jiný, než Aleš 'Freeze' Kněžínek.Že by se nejznámější český hráč konečně zbavil svého prokletí? Doufejme. V posledních měsících to s Alešem nevypadalo úplně nejlíp, jelikož za dobu svého působení v Ninjas in Pyjamas měl smůlu a žádné nové působiště se stále neobjevovalo. Tomuhle je však konec, Freeze se vrací do ligy a to v barvách celku Copenhagen Wolves.
Výchozí obrázek

Po krátké odmlce bude mít v blížící se jarní části evropské LCS Česká republika opět své zastoupení. A opět se neukáže nikdo jiný, než Aleš 'Freeze' Kněžínek.

Že by se nejznámější český hráč konečně zbavil svého prokletí? Doufejme. V posledních měsících to s Alešem nevypadalo úplně nejlíp, jelikož za dobu svého působení v Ninjas in Pyjamas měl smůlu a žádné nové působiště se stále neobjevovalo. Tomuhle je však konec, Freeze se vrací do ligy a to v barvách celku Copenhagen Wolves.

0

Aleš 'Freeze' Kněžínek (čtvrtý zleva) se v LCS ukázal již v barvách Ninjas in Pyjamas.

Nová sezóna se již blíží a další z evropských celků, právě Copenhagen Wolves, oznámil novou podobu své sestavy. Spekulace byly různé, objevovaly se různé sestavy, ovšem nakonec v kádru CW zůstane čtyřka hráčů, kterou doplní právě Aleš 'Freeze Kněžínek. Ten v pětici nahrazuje polského Woolite, který zamířil do týmu ROCCAT.

Nynější sestava Copenhagen Wolves:

{#Nizozemsko} Joey 'Youngbuck' Steltenpool
{#Švýcarsko} Karim 'Airwaks' Benghalia
{#Dánsko} Søren 'SorenXD' Frederiksen
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek
{#Bulharsko} Petar 'Unlimited' Georgiev

Zdroj: cphwolves.gg
Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.