Přejít k hlavnímu obsahu

Dobroty na Black Friday: dva bundly s NVIDIA Shield

25. 11. 2014 | 11:17 Všechny hry
Právě včas na přípravu dopisů Ježíškovi tu máme pro pravé hráče bundly platné na BLACK FRIDAY. Týkají se NVIDIA SHIELD tabletu, nejlepšího tabletu pro hráče, který dnes můžeš pořídit.
Výchozí obrázek

Právě včas na přípravu dopisů Ježíškovi tu máme pro pravé hráče bundly platné na BLACK FRIDAY. Týkají se NVIDIA SHIELD tabletu, nejlepšího tabletu pro hráče, který dnes můžeš pořídit.

SHIELD tablet, který již dnes běží na nejnovější verzi Androidu - 5.0 Lollipopu, je poháněný 192-jádrovou Tegrou K1. Systémem vylepšený SHIELD tablet získal aktuální uživatelské prostředí a lepší výkon jednotlivých aplikací. Dále disponuje novou verzí aplikace na kreslení Dabbler a nové hry, optimalizované exkluzivně právě jen pro SHIELD. V neposlední řadě je již na něm k mání naše herní služba GRID, která bude majitelům SHIELD zařízení k dispozici zdarma minimálně do 30. června 2015.  

“Jak jste se mohli dočíst už z naší původní recenze, SHIELD tablet byl parádní zařízení, ale se softwarovými aktualizacemi, je to téměř jako byste dostali zcela nové zařízení,” napsal jeden z recenzentů.

Jednej rychle a můžeš mít ‘nový SHIELD tablet’ se všemi bonusy. Tento pátek je k mání 32GB SHIELD tablet s LTE (4G) s ovladačem SHIELD Controller, Green Box bundlem a NVIDIA GRID herní cloudovou službou dohromady jen za 10 499 Kč (€379.99 na Slovensku).

V České republice a na Slovensku prodává NVIDIA SHIELD tablet exkluzivně ALZA.CZ.

Green Box bundle obsahuje hry Half-Life 2 a Portal, a rovněž nejlépe hodnocenou hru všech dob - legendární Half-Life 2: Episode One od Valve. Vůbec poprvé se tak představuje  Half-Life 2: Episode One na mobilním zařízení. Je optimalizován pro Tegru K1 a pouze pro SHIELD tablet.

Vlastně můžeme říct, že se SHIELDem nikdy nebudeš mít nouzi o parádní herní obsah.  Naše herní služba GRID znamená pohodlné hraní PC her i bez vlastního herního PC. Novináři GRID navývají “herním Netflixem.” Nyní obsahuje 20 předních herních titulů, jako jsou například Batman: Arkham City, nebo Borderlands 2 a nové hry přichází každý týden. Aktuálně posledním přírůstkem jsou Psychonauts.

Akce probíhá tento pátek, 28.11.2014 od 00:01am do 23:59 našeho času. Více se dozvíš od středy na našich stránkách http://shield.nvidia.co.uk/.

Pokud chceš získat šanci na výhru NVIDIA SHIELD tabletu, hlasuj pro něj v anketě ANDROID ROKU 2014 v kategorii Android tablet.