Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers oficiálně oznamují sestavu

10. 12. 2014 | 23:05 Counter-Strike 2
NecroRaisers konečně oficiálně oznámili finální sestavu, se kterou se aktuálně perou s česko-slovenskou špičkou v Hitpoint RoG Masters.Erik 'ecko' Koširer se vrací se staronovým týmem, tentokrát v čistě slovenské sestavě, ve které můžeme vidět jeho dlouhodobého spoluhráče Richarda 'queztone' Strnátka a jeho bratra Tomáše 'teCkoO' Koširera.
Výchozí obrázek

NecroRaisers konečně oficiálně oznámili finální sestavu, se kterou se aktuálně perou s česko-slovenskou špičkou v Hitpoint RoG Masters.

Erik 'ecko' Koširer se vrací se staronovým týmem, tentokrát v čistě slovenské sestavě, ve které můžeme vidět jeho dlouhodobého spoluhráče Richarda 'queztone' Strnátka a jeho bratra Tomáše 'teCkoO' Koširera.

Michal 'KETUBOR' Csontoš se vrací společně s jeho bratrem Martinem 'XeRo' Csontošem v týmu, který bojuje v RoG Masters lize pořádáné Hitpointem. Z celkových jedenácti zápasů šest vyhráli, jeden zremizovali a čtyři prohráli.


Tým bychom podle KETUBORA v budoucnu mohli znovu vidět na některé z mezinárodních akcí 

Stále před sebou mají čtyři zápasy, zítra se poperou s novým mixem eEriness/EXEBOT a někdy v týdnu je ještě čekají dva střety s Iron Teamem. Mají však slušně našlápnuto na postup do playoff z druhého místa, které by pro ně znamenalo volný postup do semifinále, zatímco 3.-6. místa se probojují mezi sebou ve čtvrtfinále.

Sestava NecroRaisers je následovná:

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Slovenská Republika} Martin 'XeRo' Csontoš

Štítky: NecroRaisers