Přejít k hlavnímu obsahu

Milestone oznamuje hru Sébastian Loeb Rally Evo

Společnost Milestone s.r.l., přední italský vývojář videoher na konzole a PC a světová špička ve vývoji videoher věnovaných světu motosportů, s potěšením oznamuje vývoj hry Sébastien Loeb Rally Evo, své exkluzivní nové značky, která má vyjít na podzim 2015
Výchozí obrázek

Společnost Milestone s.r.l., přední italský vývojář videoher na konzole a PC a světová špička ve vývoji videoher věnovaných světu motosportů, s potěšením oznamuje vývoj hry Sébastien Loeb Rally Evo, své exkluzivní nové značky, která má vyjít na podzim 2015 na Xbox One a PlayStation 4.


Jméno. Legenda. Jedna z nejvíce strhujících závodních výzev na světě. Čtyři kola. To jsou přísady, ze kterých studio Milestone ukuchtí svou první značku věnovanou autosportům, která hráče vrhne do světa závodů spolu s jednou z nejikoničtějších postav v historii tohoto sportu: Sébastienem Loebem. Tento nekompromisní závodní simulátor vyjde na PlayStation 4 a Xbox One.

Milestone studios se připravují na báječný rok 2015. Ve spolupráci s devítinásobným mistrem světa v rally Sébastienem Loebem hráčům na celém světě představí svůj titul, který jim pořádně napumpuje adrenalin a umožní jim prožít veškeré vzrušení ze světa závodů.

  • Režim kariéry: prožijte život závodníka rally a soupeřte o místo v týmu Sébastiena Loeba, kde vám bude radit a prozradí vám tajemství tohoto sportu.
  • Offline režim: procvičujte si schopnosti a zdokonalujte své řízení, čeká vás opravdu nevšední zážitek.
  • Online režimy: vyzvěte své kamarády a soupeře z celého světa a užijte si nekonečnou zábavu.

„Máme velkou radost, že můžeme veřejně oznámit svou první vlastní značku věnovanou autosportům a naši druhou novou značku pro rok 2015,“ uvedla Luisa Bixio, viceprezidentka studia Milestone. „Navazujeme na zkušenosti, které jsme získali v předchozích letech, kdy jsme vyvíjeli čtyři tituly věnované závodění,“ pokračuje, „a rozhodli jsme se, že přijdeme s hrou, která se nedrží pravidel licencovaných her. Jsme rádi, že pracujeme na této hře s jednou z nejslavnějších postav v historii závodění. Sébastien Loeb Rally Evo se v roce 2015 připojí k RIDE a spolu nabídnou kompletní závodní zážitek. Samozřejmě nasloucháme návrhům naší dynamické komunity plné fanoušků a snažíme se vyhovět jejím požadavkům.“

Hra Sébastien Loeb Rally Evo, kterou právě vyvíjí italské studio Milestone, vyjde na podzim 2015 na Xbox One a PlayStation 4.

Štítky: Milestone, loeb, rally