Přejít k hlavnímu obsahu

LGB s novým CS:GO týmem

31. 12. 2014 | 17:42 Counter-Strike 2
Organizace LGB eSports oznámila, že pod její křídla přechází CS:GO sekce ex-London Conspiracy. LGB byli bez CS:GO sekce od května tohoto roku, kdy skončil tým skládající se z Isaka 'cype' Rydmana, Dennise 'dennis' Edmana, Simona 'twist' Eliassona, Freddyho 'KRiMZ' Johanssona a Olofa 'olfom' Kajbjera. 
Výchozí obrázek

Organizace LGB eSports oznámila, že pod její křídla přechází CS:GO sekce ex-London Conspiracy. 

LGB byli bez CS:GO sekce od května tohoto roku, kdy skončil tým skládající se z Isaka 'cype' Rydmana, Dennise 'dennis' Edmana, Simona 'twist' Eliassona, Freddyho 'KRiMZ' Johanssona a Olofa 'olfom' Kajbjera. 

Nová sestava LGB, tedy pětice norských hráčů, spolu začala hrát pod tagem London Conspiracy zhruba před měsícem a od té doby stihla překvapit v turnaji 99Damage Arena #2, kde Norové přehráli 3DMAX i myXMG a nestačili pouze na PENTA Sports, současný nejlepší německý tým.

rain
rainův nový tým pod LGB

Netrvalo to dlouho a norská pětice se rozhodla z London Conspiracy odejít, načež se objevily spekulace o přestupu pod LGB, které se nakonec potvrdily. Ex-manažer LC, Robert 'LillRobbaN' Jonasson, však přiznal, že ho rozhodnutí hráčů zklamalo. Britská organizace je tedy momentálně bez týmu, ale na svém Twitteru potvrdila, že na CS:GO nezanevře.

Premiérou nové sestavy LGB bude on-line kvalifikace na ASUS ROG Winter, která proběhne od 10. do 11. ledna.

Nová sestava LGB eSports:

{#Norsko} Ruben 'RUBINO' Villarroel
{#Norsko} Håvard 'rain' Nygaard
{#Norsko} Sebastian 'ensa' Aas
{#Norsko} Joakim 'jkaem' Myrbostad
{#Norsko} Morten 'zEVES' Vollan