Přejít k hlavnímu obsahu

Model agency vítězi druhé lednové kvalifikace

12. 1. 2015 | 22:55 Counter-Strike 2
Druhá lednová kvalifikace Money cupů je u konce, mix Model agency zvítězil, zatímco ex-eEriness skončili druzí, ZERIAKS třetí a Iron Team Gaming čtvrtí, čímž si zasloužili místo na měsíčním finále.Po úspěšné první kvalifikaci jsme viděli i tentokrát slušné číslo týmů, které se účastnily kvalifikace druhé. Celkem 51 týmů bojovalo o potřebné MČR body a místo ve finále na konci měsíce pro první čtyřku.
Výchozí obrázek

Druhá lednová kvalifikace Money cupů je u konce, mix Model agency zvítězil, zatímco ex-eEriness skončili druzí, ZERIAKS třetí a Iron Team Gaming čtvrtí, čímž si zasloužili místo na měsíčním finále.

Po úspěšné první kvalifikaci jsme viděli i tentokrát slušné číslo týmů, které se účastnily kvalifikace druhé. Celkem 51 týmů bojovalo o potřebné MČR body a místo ve finále na konci měsíce pro první čtyřku.

Nakonec to byl mix Model agency, který s problémy prošel přes Necessarius (tým Patrika "FLasH" Žižky) po tuhém prodloužení, načež si připsal výhru i proti ITG a ve finále porazil bývalý tým eEriness po nejtěsnějším možném výsledku.

Jak Iron Team tak eEriness taktéž mají místo v lednovém finále, k nimž se přidávají ZERIAKS Jaroslava "SAMONE" Přiba. Společně se čtyřkou z první kvalifikace vypadá seznam kvalifikovaných týmů do lednového finále následovně:

1. kvalifikace

1. {#Česká Republika} MyRevenge (ZEDKO, jAPKOo, Reflexb0y, Tiano, Logan, Kaparzo)
2. {#Slovenská Republika} TBA_ (KETUBOR, teCkoO, MoOnTy, XeRo, ecko., queztone)
3. - 4. {#Slovenská Republika} ENSOX (Montty_, rdO, benq1, pemi1, d4stak, HenkkyG, fredi_)
3. - 4. {#Česká Republika} Famous (pixeL_-, phixerino, embaa, confie, kUTNAK, faytron)

2. kvalifikace

1. {#Slovenská Republika} Model agency (salamounek, kyriE, jEkYL, VANTICEK, fosten)
2. {#Česká Republika} eEriness (Bordel, Neci, BLUEE, Ansone, zerdic)
3. {#Česká Republika} ZERIAKS (SAMONE, nEcrologic, .SHARP, DOSTY, KLOCEK)
4. {#Česká Republika} Iron Team Gaming (SATISH, Sorfen, luko, Defaultzz, MelíR)

Stále zbývají dvě kvalifikace a tedy osm míst v měsíčním finále za leden. Třetí z nich se odehraje v neděli 18. ledna, registrovat se můžete v daný den na následujícím odkazu.

Zdroj: PLAYzone.cz
Štítky: eEriness, ZERIAKS