Přejít k hlavnímu obsahu

Neci a Bordel hledají zázemí s novým týmem

13. 1. 2015 | 20:28 Counter-Strike 2
Pozůstatky týmu eEriness, Adam "Neci" Zoula a Michal "Bordel" Weiss, se po delší době trénování s trojící EXEBOT rozhodli hledat zázemí s novou sestavou poté, co se eEriness rozhodli podporovat hlavně League of Legends.Původní sestava eEriness v podobě výše zmíněné dvojice, Lukáše "Luka5" Zemana, Martina "nub1um" Lelka a Milana "Striker" Švejdy, se rozpadla těsně po bronzové příčce týmu na BGCH 2014.
Výchozí obrázek

Pozůstatky týmu eEriness, Adam "Neci" Zoula a Michal "Bordel" Weiss, se po delší době trénování s trojící EXEBOT rozhodli hledat zázemí s novou sestavou poté, co se eEriness rozhodli podporovat hlavně League of Legends.

Původní sestava eEriness v podobě výše zmíněné dvojice, Lukáše "Luka5" Zemana, Martina "nub1um" Lelka a Milana "Striker" Švejdy, se rozpadla těsně po bronzové příčce týmu na BGCH 2014.

Brzy poté se začala hrát on-line fáze RoG Masters od Hitpointu, tam už ale tým byl na hraně rozpadnutí, a tak se dvojice Zoula-Weiss osamotila a nabrala trojici z rozpadlých EXEBOT, Davida "zerdic" Žeravíka, Martina "Ansone" Anselma a Jana "BLUEE" Škalouda.


Z původních eEriness zbyli jen dva hráči (Neci a Bordel druhý a třetí zleva)

S těmi už od ukončení RoG Masters trénovali a konečně se rozhodli oficiálně oznámit finální sestavu a shánět se po novém zázemí vzhledem k tomu, že s nimi eEriness nadále nepočítali kvůli plánům zaměřit se hlavně na hru League of Legends.

Michal "Bordel" Weiss se k nastalé situaci vyjádřil následovně:

"Ahoj ahoj ahoj, do nového roku vstupujem s dobrým i špatným. V té dobré straně věci je samozřejmě, že po rozpadu původní soupisky eEriness jsme s Necim našli adekvátní náhradu a to sloučením se se 3-mi členy EXEBOT. S touto sestavou jsme si pohrávali už v ASUS ROG kvalifikaci a společně s Necim jsme si kývli (a doufám že i zbylí tři se shodnou), že nám to klapalo a hrálo se dobře.

Jsem si jist, že toto spojení mladého a starého železa je správná cesta pro nás a brzy přijdou výsledky, protože jako vždy budeme cílit na přední příčky a účasti na top akcích u nás. K té špatné straně mince... Bohužel se ocitáváme bez podpory organizace, jelikož eEriness se pro tento rok vydali jinou cestou a zbylo místo jen pro jednu týmovku. A tak hledáme podporu týmu který by nás touto cestou doprovázel."

Zájemci o podporu Weissova nového týmu se mohou ozvat na jeho e-mail iksdeebordel@gmail.com.

Sestava ex-eEriness je následovná:

{#Česká Republika} Michal "Bordel" Weiss
{#Česká Republika} Adam "Neci" Zoula
{#Česká Republika} David "zerdic" Žeravík
{#Česká Republika} Martin "Ansone" Anselm
{#Česká Republika} Jan "BLUEE" Škaloud

Štítky: Bordel, eEriness, Neci