Přejít k hlavnímu obsahu

MSI na CES 2015 předvádí novou éru PC gamingu

13. 1. 2015 | 10:24 Všechny hry
Společnost MSI, přední výrobce počítačového hardwaru, vtrhla do nového roku 2015 se spoustou herních novinek včetně prvního herního notebooku s integrovanou mechanickou klávesnici GT80 Titan SLI nebo notebookem s herní dokovací stanicí GS30 Shadow, který získal ocenění CES Innovation Award. Další vystavované novinky jsou například herní notebook GT72 Dominator Pro, herní All-In-One PC AG240 4K, základní deska X99A GAMING 9 ACK nebo nový a přepracovaný notebook GE62 Apache představující novou generaci GE řady herních notebooků MSI.
Výchozí obrázek

Společnost MSI, přední výrobce počítačového hardwaru, vtrhla do nového roku 2015 se spoustou herních novinek včetně prvního herního notebooku s integrovanou mechanickou klávesnici GT80 Titan SLI nebo notebookem s herní dokovací stanicí GS30 Shadow, který získal ocenění CES Innovation Award. Další vystavované novinky jsou například herní notebook GT72 Dominator Pro, herní All-In-One PC AG240 4K, základní deska X99A GAMING 9 ACK nebo nový a přepracovaný notebook GE62 Apache představující novou generaci GE řady herních notebooků MSI.

GT80 Titan SLI je světově první herní notebook s integrovanou mechanickou herní klávesnicí SteelSeries vybavenou spínači Cherry MX Brown. Zároveň je to první herní notebook MSI osazený dvěma grafikami NVIDIA GTX 980M v SLI a umožňuje uživateli snadný upgrade včetně výměny grafických modulů. Notebook podporuje zapojení až 4× M.2 SATA SSD disků v RAID 0, 32 GB paměti a o chlazení se stará vysoce účinný dvouokruhový systém chlazení s 8 heat-pipe.

GS30 Shadow + herní dokovací stanice (ocenění CES Innovation Award) - Unikátní spojení lehkého ultrabooku a velké dokovací stanice s plnohodnotnou grafickou kartou nabízí mobilitu a zároveň obrovský herní výkon. Maličký notebook GS30 Shadow má tloušťku pouhé necelé dva centimetry a i se síťovým adaptérem váží lehce přes 1,5 kg. Tento jedinečný herní ekosystém je první eGPU řešení na světě, které podporuje výkonné desktopové grafiky s plným využitím šířky pásma rozhraní PCIe 3.0 x16.

 

Nová generace herních notebooků MSI řady GE62 Apache s výhodným poměrem cena/výkon je osazena grafikami NVIDIA GTX 965M a 970M, dvouokruhovým chlazením, herní klávesnicí SteelSeries a další herní výbavou. MSI GE62 klade důraz na zcela nový design, který ve srovnání s předchozími modely zlepšuje výdrž baterie až o 46 %, nabízí nižší hmotnost a tloušťku menší než 3 cm.

 

Herní All-In-One PC AG240 4K (ocenění CES Innovation Award) – První herní All-In-One PC na světě s Ultra HD 4K displejem nabízí řadu špičkových herních prvků, včetně 3× mSATA SSD disků zapojených v diskovém poli RAID 0, nejnovější výkonné procesory Intel, grafické karty NVIDIA GeForce řady 900M a špičkový neblikající displej s technologií MSI pro nižší vyzařování modré složky světla.

 

All-In-One PC AP16 Flex není typické AIO PC. Je to AIO PC, které snadno přeměníte na tablet. Jeho rotační stojan lze otočit zpět o 90 stupňů a zařízení může ve vzpřímené poloze sloužit jako All-in-One PC, nebo jej lze připevnit na zeď a použít jako velký tablet. Srdcem je čtyřjádrový procesor Intel Bay Trail J1900. Díky zcela tichému pasivnímu chlazení se AP16 Flex skvěle hodí pro komerční použití i pro domácnosti.

Základní deska X99A GAMING 9 ACK získala hned dvě ocenění: International CES Innovations 2015 Design a Engineering Awards. MSI X99A GAMING 9 ACK je světově první základní deska vybavená novým rychlým rozhraním USB 3.1 a herní síťovkou Killer Doubleshot Pro kombinující Killer LAN a Killer Wi-Fi AC. Kromě toho je deska X99A GAMING 9 ACK nabita arzenálem funkcí, jako je Streaming Engine, Turbo M.2 32 Gb/s, Audio Boost 2, podporou 4-way SLI a dalšími.

První základní deska na světě s rozhraním USB 3.1 a konektorem typu C je deska MSI Z97A GAMING 6. Nový port typu C je nový typ konektoru USB, je menší a především oboustranný a umožňuje tak mnohem snazší připojení bez nutnosti kontrolovat orientaci konektoru.

Základní desky X99S SLI Krait Edition v originálním designu MSI navrhuje a vyvíjí ve spolupráci s elitními světovými case moddery. Jsou určeny pro ty, kdo hledají vysoký výpočetní výkon, bohatou sadu funkční výbavy a zároveň zcela jedinečný a odlišující se vzhled.

Od samotného uvedení grafických karet MSI GTX 970 GAMING a GTX 980 GAMING se jim dostává nejvyššího uznání a chvály v médiích i mezi uživateli pro jejich skvělou cenu, výkon, kvalitu a inteligentní chladič TWIN Frozr V. MSI současně překonala hranici 100 milionů prodaných kusů grafik NVIDIA. Při této příležitosti vydá speciální přetaktovanou edici grafické karty GTX 970 GAMING 100 Million Edition (GTX 970 GAMING 100ME) s chladičem TWIN Frozr V ve známé NVIDIA zelené narvě namísto GAMING červené.

Na stánku MSI je rovněž k vidění nový dvouventilátorový chladič grafiky v černobílém provedení, který dokonale odpovídá designu desky Z97S SLI Krait Edition a nové X99S SLI Krait Edition. Nadšenci vlastních designových PC řešení tak mají kompletní MSI výbavu pro stavbu černobílých skvostů.

MSI představí také WS60 Workstation – jednu z nejlehčích a výkonných mobilních pracovních stanic, GS60 4K – nejtenčí a nejlehčí 4K herní notebook, AG270 Gaming AIO – první herní 27“ AIO na světě a kompletní řadu komponent a herních periferií.

Novinkou roku 2015 je spuštění webu gaming.msi.com, zdroje a místa pro setkávání herních nadšenců z celého světa. Web gaming.msi.com postupně sloučí a nahradí samostatné stránky dragonarmy.msi.com a game.msi.com a přinese další rozšířený obsah a funkce. Příznivci MSI Gaming nyní najdou všechny novinky, informace o produktech a akcích a komunikaci s herní komunitou MSI na jednom místě.