Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte mění dva hráče

24. 1. 2015 | 21:23 League of Legends
nEophyte oznámili novou sestavu, ve které si můžeme všimnout odchodu dvojice hráčů za Marka "Bimbo8" Hanuše a Martina "Bhalose" Kůrku z Inside Games.Mladá sestava nEophyte na konci roku předvedla co umí na ASUS Finals 7, kde v semi-finále odstartovala s těsnou prohrou s eEriness, ale vzala si pro sebe alespoň bronzovou medaili, když vyhráli proti favoritovi fanoušků Inside Games a odnesla si 10 000 Kč.
Výchozí obrázek

nEophyte oznámili novou sestavu, ve které si můžeme všimnout odchodu dvojice hráčů za Marka "Bimbo8" Hanuše a Martina "Bhalose" Kůrku z Inside Games.

Mladá sestava nEophyte na konci roku předvedla co umí na ASUS Finals 7, kde v semi-finále odstartovala s těsnou prohrou s eEriness, ale vzala si pro sebe alespoň bronzovou medaili, když vyhráli proti favoritovi fanoušků Inside Games a odnesla si 10 000 Kč.

Právě výše zmíněným Inside Games před pár dny sebrali hráče v podobě junglera Martin "Bhalose" Kůrky známým pro svého Lee Sina, zatímco na ASUS Finals byl jeho hlavním pickem Jarvan IV. Na mid k tomu přichází stálice Marek "Bimbo8" Hanuš, zatímco zbytek sestavy zůstává stejný.


Tato sestava je již minulostí (foto: Hitpoint.cz)

Sestava se ukáže už za týden v nadcházející MČR Challenge na MČR Tour v průběhu PragoFFestu, kde se utkají se svými rivaly z Inside Games o postup do finále proti eXtatus:

{#Česká Republika} Jan "Xeruth" Podkalský - Top Laner
{#Česká Republika} Martin "Bhalos" Kůrka - Jungler
{#Česká Republika} Marek "Bimbo8" Hanuš - Mid Laner
{#Česká Republika} Jan "Worry" Voráček - Marksman
{#Česká Republika} Michal "Bronko" Šembera - Support

Zpovídali jsme kapitána Jana "Worry" Voráčka o nadcházející MČR Challenge na PragoFFestu, který vydáme v průběhu příštích pár dní.

Zdroj: nEophyte.cz
Štítky: nEophyte