Přejít k hlavnímu obsahu

ex-ESC, Epsilon a další s banem od Valve

6. 2. 2015 | 17:47 Counter-Strike 2
Epsilon, dřívější hráči ESC Gaming a další dostali ban na veškeré Valve turnaje, oba týmy a němečtí WinneR k tomu byli diskvalifikováni z ESL One Katowice. nEophyte dostanou v neděli další šanci se dostat na ESL One offline kvalifikaci.Před pár momenty oznámil německý organizátor ESL rozhodnutí Valve o několika skandálech, které se staly v posledních týdnech a měsících od hráčů Epsilon, ESC a tehdejších myRevenge (dnes čtyři hráči v týmu WinneR, který měl původně hrát kvalifikaci na ESL One Katowice).
Výchozí obrázek

Epsilon, dřívější hráči ESC Gaming a další dostali ban na veškeré Valve turnaje, oba týmy a němečtí WinneR k tomu byli diskvalifikováni z ESL One Katowice. nEophyte dostanou v neděli další šanci se dostat na ESL One offline kvalifikaci.

Před pár momenty oznámil německý organizátor ESL rozhodnutí Valve o několika skandálech, které se staly v posledních týdnech a měsících od hráčů Epsilon, ESC a tehdejších myRevenge (dnes čtyři hráči v týmu WinneR, který měl původně hrát kvalifikaci na ESL One Katowice).

Rozhodnutí je takové, že celkem čtrnácti hráčům byly podány bany na veškeré turnaje sponzorované Valve a navíc byly tři týmy, WinneR, ESC a Epsilon, diskvalifikovány z ESL One Katowice offline kvalifikace, která se bude konat 14. - 15. února.

Všem následujícím hráčům byl udělen ban, který nebude přehodnocen dříve než v roce 2016, což znamená, že ban bude trvat alespoň téměř rok.

Seznam zabanovaných hráčů

{#Francie} Kevin "Uzzziii" Vernel
{#Francie} Joey "fxy0" Schlosser
{#Francie} Robin "GMX" Stahmer
{#Francie} Morgan  "B1GGY" Madour
{#Polsko} Damian "DiAMon" Zarski
{#Polsko} Michal "bCK" Lis
{#Polsko} Jakub "kub" Pamula
{#Polsko} Mateusz "matty" Kolodziejczyk
{#Polsko} Michal "michi" Majkowski
{#Polsko} Karol "rallen" Rodowicz
{#Polsko} Mikolaj "mouz" Karolewski
{#Polsko} Grzegorz "SZPERO" Dziamalek
{#Polsko} Pawel "innocent" Mocek
{#Polsko} Jacek "minise" Jeziak

Navíc byla pětice hráčů myRevenge, kteří se účastnili jednoho ze skandálů, diskvalifikována z ESL One Katowice offline kvalifikace, přestože jim zatím nebylo nic dokázáno. Valve však upozornilo na to, že vyšetřování jejich případu stále probíhá.

Trojice ESC, Epsilon a WinneR se tedy nebude účastnit offline kvalifikace na příští major 14. - 15. února, místo WinneR bylo uvolněno místo jak 3DMAX tak LGB, kteří měli původně o jeden ze slotů evropské kvalifikace bojovat v zápasu o třetí místo.

Seznam týmů ESL One Katowice offline kvalifikace

{#Spojené státy americké} Cloud9{#Dánsko} Dignitas{#Spojené státy americké} Team Liquid{#Francie} Titan
{#Austrálie} Vox Eminor{#Dánsko} CPH Wolves{#Polsko} INSHOCK{#Ruská federace} Piter
{#Německo} mousesports{#Ukrajina} Flipsid3{#Finsko} 3DMAX{#Norsko} LGB
{#Spojené státy americké} CLG{#Evropská unie} TBD{#Evropská unie} TBD{#Evropská unie} TBA (Invite)

Jeden ze zbylých tří slotů patří poslednímu pozvanému týmu, zatímco sloty Epsilon a ESC budou rozděleny mezi dvojku nejlepších týmů na nedělní last-chance kvalifikaci, kam byla pozvaná dvanáctka týmů, mezi nimiž vidíme i nEophyte:

Last chance qualifier týmy

{#Španělsko} Wizards{#Švédsko} Property{#Švédsko} Orbit{#Maďarsko} volgare
{#Evropská unie} BZSX{#Francie} webSPELL{#Švédsko} Violetdreams{#Velká británie} fm.TOXiC
{#Slovenská Republika} nEophyte{#Švédsko} Publiclir.se{#Německo} ALTERNATE{#Dánsko} se mi puta