Přejít k hlavnímu obsahu

Známe všechny účastníky Katowice kvalifikace

9. 2. 2015 | 12:50 Counter-Strike 2
Všech šestnáct účastníků ESL One Katowice kvalifikace, začínající 14. února v hotelu Angelo v samotných Katowicích, je již známých. Z last chance kvalifikace vzešli vítězně se mi puta, ESC byli odbanováni Valve, zatímco poslední invite šel brazilským KaBuM.Po banu několika týmů z veškerých turnajů Valve vzniklo pár volných slotů v kvalifikaci na Katowice, která se koná 14. - 15. února v hotelu Angelo v samotných Katowicích. ex-ESC nakonec po dalším vyšetřování jejich skandálu dostali unban.
Výchozí obrázek

Všech šestnáct účastníků ESL One Katowice kvalifikace, začínající 14. února v hotelu Angelo v samotných Katowicích, je již známých. Z last chance kvalifikace vzešli vítězně se mi puta, ESC byli odbanováni Valve, zatímco poslední invite šel brazilským KaBuM.

Po banu několika týmů z veškerých turnajů Valve vzniklo pár volných slotů v kvalifikaci na Katowice, která se koná 14. - 15. února v hotelu Angelo v samotných Katowicích. ex-ESC nakonec po dalším vyšetřování jejich skandálu dostali unban.

Mezitím se konala last chance kvalifikace, která původně měla rozdat sloty oběma finalistům, s unbanem ESC se však počet slotů snižil na pouhého výherce turnaje. Tím se stali dánští se mi puta Mortena "COLON" Johansena po výhře nad mixem fm.TOXiC 2-0.


FalleN a jeho KaBuM nakonec pojedou do Katowic (foto: HLTV.org)

Poslední slot patřil pozvanému týmu, jimiž měli od začátku být brazilští KaBuM, kteří se kvůli turnaji snažili získat finanční podporu od komunity. Nakonec většinu potřebných $9,000 od komunity získali a navíc jim Robin "flusha" Rönnquist nabídl část z výhry na IOS Pantamera, $1,400, k tomu americký organizátor ESEA završil potřebnou částku darem $2,500.

14. - 15. února uvidíme následujících 16 týmů bojovat o 8 slotů v hlavním turnaji o měsíc později v Katowicích:

{#Spojené státy americké} Cloud9{#Dánsko} Dignitas{#Spojené státy americké} Team Liquid{#Francie} Titan
{#Austrálie} Vox Eminor{#Dánsko} CPH Wolves{#Polsko} INSHOCK{#Ruská federace} Piter
{#Německo} mousesports{#Ukrajina} Flipsid3{#Finsko} 3DMAX{#Norsko} LGB
{#Spojené státy americké} CLG{#Dánsko} se mi puta{#Polsko} ex-ESC{#Brazílie} KaBuM

V kvalifikaci budou týmy rozděleny do dvou skupin po osmi, kde si zahrají BO1 double-elimination bracket o celkem osm slotů, v každé skupině tedy čtyři.