Přejít k hlavnímu obsahu

Maikelele končí v NiP

13. 2. 2015 | 19:44 Counter-Strike 2
Ninjas in Pyjamas potvrdili, že se poohlíží po potenciální náhradě za Mikaila "Maikelele" Billa. Již v pátek vyvstaly určité pochybnosti o tom, zda bude Mikail "Maikelele" Bill v NiP pokračovat. Tým měl totiž za sebou nepřesvědčivý výkon na turnaji IOS Pantamera, kde skončil na posledním místě své skupiny.
Výchozí obrázek

Ninjas in Pyjamas potvrdili, že se poohlíží po potenciální náhradě za Mikaila "Maikelele" Billa. 

Již v pátek vyvstaly určité pochybnosti o tom, zda bude Mikail "Maikelele" Bill v NiP pokračovat. Tým měl totiž za sebou nepřesvědčivý výkon na turnaji IOS Pantamera, kde skončil na posledním místě své skupiny.

Švédský wipař bude taktéž hrát jako náhradník za švédské Orbit na turnaji Nordic Masters, který se koná tento víkend. To znamená, že pravděpodobně nebude moci odehrát zápasy za NiP, kteří se účastní StarSeries, kde v neděli nastoupí proti EnVyUs a HellRaisers.

Maikelele
Je Maikeleleho dnům u NiP konec? (Foto: HLTV.org)

Navzdory tvrzení NiP, že je Maikelele nadále součástí týmu, taktéž oznámili, že budou zkoušet nové hráče, kteří by do týmu více zapadali.

Bill byl do NiP přijat „na zkoušku“ v listopadu, takřka ihned po oznámení konce aktivní hráčské kariéry Robina "Fifflaren" Johanssona. Blýskl se např. na turnaji ASUS ROG Winter, který se odehrál přes měsícem, a sám Bill si z něj odnesl titul nejužitečnějšího hráče turnaje.

Během jeho hraní v barvách NiP skončili švédští giganti druzí na DreamHack Winter a MLG X-Games Aspen, nicméně právě špatný výkon na IOS Pantamera může být důvodem jeho potenciálního konce u tohoto týmu.

NiP jsou momentálně v této sestavě:

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg

{#Švédsko} Mikail "Maikelele" Bill (?)

Zdroj: HLTV.org