Přejít k hlavnímu obsahu

Delpan zatím neuspěl, zkouší to Allu

19. 2. 2015 | 11:47 Counter-Strike 2
Poté, co ohlásila švédská organizace Ninjas in Pyjamas, že místo Mikaila "Maikeleleho" Billa bude hledat náhradu a pokusí se CS:GO sekci doplnit někým zkušenějším, kdo podává vyrovnané výkony, jsou NiP stále v kolotoči hledání. Téměř týden byl na testech u NiP Marcus "Delpan" Larsson. Ten zřejmě ale nezapadl zcela do představ vedení organizace, a tak se rozhodla vyzkoušet i dalšího známého hráče. Samotné vyzkoušení Delpana bylo logickým krokem, jelikož se z dřívějších působení znal s většinou hráčů z týmu. 
Výchozí obrázek

Poté, co ohlásila švédská organizace Ninjas in Pyjamas, že místo Mikaila "Maikeleleho" Billa bude hledat náhradu a pokusí se CS:GO sekci doplnit někým zkušenějším, kdo podává vyrovnané výkony, jsou NiP stále v kolotoči hledání. 

Téměř týden byl na testech u NiP Marcus "Delpan" Larsson. Ten zřejmě ale nezapadl zcela do představ vedení organizace, a tak se rozhodla vyzkoušet i dalšího známého hráče. Samotné vyzkoušení Delpana bylo logickým krokem, jelikož se z dřívějších působení znal s většinou hráčů z týmu. 


Allu nastoupíl s NiP k utkání proti týmu Titan

Tentokrát NiP sáhli po zahraničním hráči z Finska Aleksi "Allu" Jalli. Alluho můžeme znát z působení v mousesports nebo z posledního angažmá u 3DMAX. Dočká se NiP po dlouhé době hráče, který má jinou národnost, než švédskou? 

Aktuální sestava NiP

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Adam "Friberg" Friberg
{#Finsko} Aleksi "Allu" Jalli (náhradník/na testech)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: NiP