Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Cologne s $250,000 ne-Valve turnajem

21. 2. 2015 | 18:23 Counter-Strike 2
ESL oznámilo jejich druhý superturnaj roku, který vydá $250,000 bez podpory Valve v Lanxess aréně v Kolíně nad Rýnem.První major roku, ESL One Katowice, se nezadržitelně blíží - koná se už za necelý měsíc, avšak poprvé známe datum dalšího velkého turnaje od ESL dříve, než skončil ten předchozí. ESL totiž oznámilo $250,000 turnaj ESL One Cologne, jehož zajímavostí však je, že jej nepodporuje Valve.
Výchozí obrázek

ESL oznámilo jejich druhý superturnaj roku, který vydá $250,000 bez podpory Valve v Lanxess aréně v Kolíně nad Rýnem.

První major roku, ESL One Katowice, se nezadržitelně blíží - koná se už za necelý měsíc, avšak poprvé známe datum dalšího velkého turnaje od ESL dříve, než skončil ten předchozí. ESL totiž oznámilo $250,000 turnaj ESL One Cologne, jehož zajímavostí však je, že jej nepodporuje Valve.

Tím se okamžitě turnaj stal největším turnajem neobsahující podporu amerického vydavatele, s čímž zároveň přišla informace, že se bude konat v jednom z největších stadionů Německa, Lanxess arena s více než 15 tisíci sedadly. 


stadion, ve kterém se za půl roku bude konat ESL One Cologne (foto: Wikipedia.org)

Podle slov ESL se jedná o "dosavadní největší turnaj v CS:GO", což by mohla dvojnásobně potvrdit případná podpora Valve, která by turnaj posunula na největší prizemoney, které jsme zatím v CS:GO viděli.

Valve se však k turnaji zatím nevyjádřilo, přesto se však můžeme těšit na letní turnaj, který se bude konat 22. - 23. srpna v aréně, která je využívaná například hokejovým týmem Kölner Haie.

Štítky: ESL One Cologne