Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners ovládli mezinárodní turnaj o 50 tisíc

Tisková zpráva - Herní organizace Gunrunners uspěla na mezinárodním turnaji TOMORROWLAN 2015 v Chorvatsku. V konkurenci třiceti dvou týmů ovládla celý turnaj a odnesla si 50 000 Kč.Zástupci české organizace Gunrunners v akční válečné hře Call of Duty 2 uspěli na mezinárodním turnaji v hlavním městě Chorvatska, Záhřebu. I přesto, že již CoD 2 nepatří mezi příliš podporované hry, čas od času se koná mezinárodní turnaj o desítky tisíc korun.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Herní organizace Gunrunners uspěla na mezinárodním turnaji TOMORROWLAN 2015 v Chorvatsku. V konkurenci třiceti dvou týmů ovládla celý turnaj a odnesla si 50 000 Kč.

Zástupci české organizace Gunrunners v akční válečné hře Call of Duty 2 uspěli na mezinárodním turnaji v hlavním městě Chorvatska, Záhřebu. I přesto, že již CoD 2 nepatří mezi příliš podporované hry, čas od času se koná mezinárodní turnaj o desítky tisíc korun.

Do Chorvatska se mimo českých hráčů vydalo dalších třicet jedna týmů ze všech koutů Evropy. Mezi hlavní adepty na vítězství byli pasováni právě Gunrunners, dále iPLAY, WiLD z Maďarska a domácí tým Critical. Turnaj byl rozdělen do dvou částí. První den se začínalo skupinovou částí, přičemž Gunrunners byli zařazeni do skupiny H, ve které nakonec nenašli přemožitele a do play-off postupovali s devíti body.

Gunrunners CoD 2

Kvalitní přípravu potvrdili také v play-off, když první ztrátu mapy zaznamenali až v semifinále proti týmu WiLD Multigaming. I přesto se Gunrunners podařilo zvítězit celkově 2:1 na mapy a zajistit si tak místo ve finále winner bracket proti týmu Gonewild, kteří do té doby působili suverénně a neztratili ani mapu. Jízdu Gunrunners však zastavit nedokázali a museli se tak spokojit s celkovým třetím místem na turnaji.

V grandfinále TOMORROWLAN 2015 na sebe narazili opět Gunrunners a WiLD. Odveta vyšla ve prospěch Gunrunners, kteří si tak za první místo připisují na své konto 50 000 korun.

„Jsme velice hrdí na to, že se nám v tak obsazeném turnaji podařilo potvrdit roli favorita. Naši hráči se na turnaj pilně připravovali a ukázali, že i Češi mají na mezinárodní scéně co říct, i když se jedná o starší hru, která má své nejlepší roky za sebou. Chtěli bychom zároveň poděkovat partnerům a fanouškům, kteří nás ženou kupředu,“

okomentoval prvenství na turnaji jednatel organizace Michal Filip.

Jde tak o další cenný úspěch českých hráčů na mezinárodní scéně. Další turnaj v Call of Duty 2 se chystá již za pár měsíců opět v Chorvatsku.

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.