Přejít k hlavnímu obsahu

Train nahradí Nuke v příští operaci

21. 3. 2015 | 13:10 Counter-Strike 2
Podle Tweetu, který vývojáři Counter-Strike: Global Offensive včera vyslali do světa, brzy předělaný Train nahradí nepopulární Nuke v seznamu Active Duty map.Přibližně měsíc před ESL One Cologne, tedy více než před 8 měsíci, byl z maplistu Active Duty map vyhozen Train, za níž byla přidaná obílbená Cache společně s dvojicí nově vytvořených Cobblestone a Overpass.
Výchozí obrázek

Podle Tweetu, který vývojáři Counter-Strike: Global Offensive včera vyslali do světa, brzy předělaný Train nahradí nepopulární Nuke v seznamu Active Duty map.

Přibližně měsíc před ESL One Cologne, tedy více než před 8 měsíci, byl z maplistu Active Duty map vyhozen Train, za níž byla přidaná obílbená Cache společně s dvojicí nově vytvořených Cobblestone a Overpass.

Train totiž nepatřil k příliš oblíbeným mapám na turnajích a měl společně s de_nuke nejmenší procenta hranosti v předchozích větších turnajích. Z podobného důvodu bude právě "atomovka" brzy odebrána z aktivního maplistu turnajů, zatímco světlo světa opět uvidí vláčky.

Ty v prosinci prodělaly změnu v podobě totální renovace, která zásadně mění způsob, jakým se mapa bude hrát. Pokud jste ještě nový Train neviděli, můžete si jej připomenout ve videu níže, které po revampu vydali vývojáři CS:GO:

Včera vydal Twitter csgo_dev patřící vývojářům hry Tweet, který v překladu zní: "V Katowicích jsme profesionálům řekli malé tajemství: v příští operaci aktualizujeme seznam Active Duty map nahrazením Nuku Trainem."

Překvapivě prozatím v maplistu zůstane Cobblestone, na který řada nejlepších hráčů světa neváhala sdílet svou kritiku, a mapy jako Season zatím zůstanou sedět v druhé řadě, čekajíc na svou šanci.

Seznam Active Duty map v nové operaci:

  • de_inferno
  • de_dust2
  • de_mirage
  • de_cache
  • de_overpass
  • de_cobblestone
  • de_train

Kdy bude tato operace zatím vývojáři neoznámili, dá se však očekávat, že přijde v nejbližších několika týdnech.

Jak se vám líbí nový Train? Chtěli byste jej vidět v maplistu místo Nuke i v PLAYzone turnajích? Dejte nám vědět v komentářích.

Štítky: de_nuke, de_train