Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace Iron Team se stěhuje k eEriness

30. 3. 2015 | 18:18 Všechny hry
Česká organizace Iron Team Gaming patřila v posledním roce k herním týmům, kteří si vybojovali svůj post na scéně. Nicméně klantag ITG už zřejmě nadále neuvidím, jelikož se majitel rozhodl přejít s některými svými týmy k jiné organizaci - eEriness.Když se podíváme zpátky do minulosti, pár měsíců zpět už tu podobný krok byl. Majitel klubu Iron Team Gaming Michal 'Hurvajs' Hrdlička se domluvil na fúzi ITG a Inside Games, nicméně po jednom LanCraftu se zase oddělil a na scéně působily opět oba dva herní týmy.
Výchozí obrázek

Česká organizace Iron Team Gaming patřila v posledním roce k herním týmům, kteří si vybojovali svůj post na scéně. Nicméně klantag ITG už zřejmě nadále neuvidím, jelikož se majitel rozhodl přejít s některými svými týmy k jiné organizaci - eEriness.

Když se podíváme zpátky do minulosti, pár měsíců zpět už tu podobný krok byl. Majitel klubu Iron Team Gaming Michal 'Hurvajs' Hrdlička se domluvil na fúzi ITG a Inside Games, nicméně po jednom LanCraftu se zase oddělil a na scéně působily opět oba dva herní týmy.

eEriness

Ačkoli to může vypadat podobně, tak tohle možná vypadá o něco vážněji. Jak sám majitel ve svém vyjádření říká, tak na eSportu nemá z osobních a pracovních důvodů tolik času a nabídka od konkurenčních eEriness mu přišla právě vhod. Ale jak to bude se herními sekcemi?!

Největší boom asi bude okolo výměny League of Legends sekce. Oba herní týmy ITG a eEriness dosud disponovaly svými LoL sekcemi, nicméně přežije jen jedna. A my známe již odpověď na to, která to sekce bude! S barvami eEriness se rozloučí tým známý také jako Freshsterious, který právě jako první informoval o těhle VKV, jak se v LoL komunitě říká. Na své fanpage konkrétně napsali ve stručnost krátký projev, který si každý přebere jistě po svém.

Po necelém roku působení u této organizace jsme byli vyměněni.

Peníze > Vše #kudladozad #moneyhýbousvětem

Dle našich zdrojů je hlavní důvod ten, že nový tým eEriness.LoL se v současné době poctivě věnuje pravidelnému tréninku a přípravě na budoucí turnaje nejvíce z českých týmů, takže pokud si eEriness nechtějí nechat dvě sestavy ve hře League of Legends, tak není co řešit. I tak ale máme potvrzené, že pod staronovým názvem budou Freshsterious dále spolu hrát.

Freshsterious

Uvidíme, jak vody okolo eEriness budou nadále vřít. Kromě LoL týmu si totiž budou konkurovat i Hearthstone sekce, které mají obě své kvalitní výsledky. Jedinou starost z bývalých hráčů ITG mít nemusí hráč FIFA 15 Schultzinho, který se v poklidu stěhuje.

Bývalý tým eEriness.LoL (Freshsterious):

{#Slovenská Republika} Marek 'Citronec' Kunstar - Top Laner
{#Česká Republika} Adam 'Idyiom' Ospálek - Jungler
{#Slovenská Republika} Samuel 'MakeitBetter' Polakovič - Mid Laner
{#Česká Republika} Jan 'Jekylla' Mičuda - Marksman
{#Slovenská Republika} Matúš 'Slivovica' Slivka - Support

Nynější tým eEriness.LoL (ex-ITG):

{#Česká Republika} David 'Klíště' Kratochvíl - Top Laner
{#Česká Republika} David 'Jejky' Jakubec - Jungler
{#Česká Republika} Milan 'Immy' Matras - Mid Laner
{#Česká Republika} Jan 'Lexinek' Mikeš - Marksman
{#Slovenská Republika} Samuel 'Hiddan' Kavaler - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.