Přejít k hlavnímu obsahu

Authority vyhrávají Gfinity cup a £200

30. 3. 2015 | 19:34 Counter-Strike 2
Authority Gaming ve čtvrtek 26. března vystoupali na samotný vrchol Gfinity cupu o £300, kterého se účastnily týmy jako INSHOCK, HSBG a fm.eSports.Ve čtvrtek 26. března se několik domácích týmů včetně Authority Gaming a eSuby účastnilo jednoho z pravidelných Gfinity cupů o £300, z nichž £200 dostává výherce, zatímco £100 si odnáší stříbrný tým.
Výchozí obrázek

Authority Gaming ve čtvrtek 26. března vystoupali na samotný vrchol Gfinity cupu o £300, kterého se účastnily týmy jako INSHOCK, HSBG a fm.eSports.

Ve čtvrtek 26. března se několik domácích týmů včetně Authority Gaming a eSuby účastnilo jednoho z pravidelných Gfinity cupů o £300, z nichž £200 dostává výherce, zatímco £100 si odnáší stříbrný tým.

Turnaje se zúčastnily i druhořadé evropské týmy jako portugalští ALIENTECH, bulharští HEADSHOTBG, britští fm.eSports nebo polští INSHOCK, které na cestě do čtvrtfinále porazila eSuba, než těsným výsledkem prohrála s INSHAKER.

S těmi si však poradili Authority Gaming v semifinále v poměru 16-13 a naprosto bez problému přejeli tým Tobiase "Troubley" Tabberta se jménem MnM Gaming na mapě de_dust2 se skóre 16-1. Celý bracket najdete zde.

Authority si s následující sestavou došli pro £200:

{#Česká Republika} David "urv1" Urválek
{#Česká Republika} Sebastián "beastik" Daňo
{#Česká Republika} Václav "nugget" Zušťák
{#Česká Republika} Ondřej "EYO" Šťastný
{#Slovenská Republika} Dávid "garzen" Hrušovský (náhradník)

Zdroj: Gfinity