Přejít k hlavnímu obsahu

Evropská all-star sestava u SK Gaming?

26. 4. 2015 | 02:16 Counter-Strike 2
Podle francouzské stránky VaKarM.net se pod organizací SK Gaming skládá sestava obsahující hlavní hvězdy ze dvou týmů, doplněné o trojici opustilců z LGB, bývalých Epsilon a Orbit.Francouzská stránka VaKarM.net dnes přišla s šokující zprávou, že se pod německým obrem mezi organizacemi, SK Gaming, skládá nová all-star sestava z různých koutů Evropy - Norska, Švédska, Belgie a Portugalska.
Výchozí obrázek

Podle francouzské stránky VaKarM.net se pod organizací SK Gaming skládá sestava obsahující hlavní hvězdy ze dvou týmů, doplněné o trojici opustilců z LGB, bývalých Epsilon a Orbit.

Francouzská stránka VaKarM.net dnes přišla s šokující zprávou, že se pod německým obrem mezi organizacemi, SK Gaming, skládá nová all-star sestava z různých koutů Evropy - Norska, Švédska, Belgie a Portugalska.

Hlavními hybateli jsou pochopitelně Mikail "Maikelele" Bill a Adil "ScreaM" Benrlitom, první z nichž po dobu jednoho měsíce byl součástí LGB jako náhradník, a druhého jsme naposled viděli v sestavě Epsilon, která se rozpadla po hromadném banu jejich členů kvůli zahazování zápasů pro skiny.


ScreaM se podle veškerých informací brzy vrátí do aktivní služby, tentokrát v SK Gaming (foto: HLTV.org)

Doplňující trojicí by podle všeho měli být Håvard "rain" Nygaard, hlavní hráč LGB, Alexander "SKYTTEN" Carlsson, kvůli němuž se kvůli této nabídce před pár dny rozpadli GreyFace (dřívější Orbit), a Ricardo "fox" Pacheco, dlouhodobě nejlepší hráč Portugalska.

Vypadá to, že hlavním problémem, který vyvstal ve vytváření této sestavy, je výkupné Nygaarda. Ten by měl být posledním, na kterého se čeká s oficiálním oznámením týmu v SK Gaming.

Pokud se vše potvrdí, nová sestava SK Gaming bude:

{#Švédsko} Mikail "Maikelele" Bill
{#Švédsko} Alexander "SKYTTEN" Carlsson
{#Portugalsko} Ricardo "fox" Pacheco
{#Belgie} Adil "ScreaM" Benrlitom
{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard

Zdroj: HLTV.org
Štítky: SK Gaming