Přejít k hlavnímu obsahu

Team Empire a Logitech G spojují síly

30. 4. 2015 | 08:01 Dota 2 Hearthstone
Společnost Logitech, přední inovátor v oblasti herních periférií, dnes oznámila, že hráči týmu Team Empire budou během turnajů exkluzivně používat hardwarová zařízení z řady Logitech G, zahrnující sluchátka, myši, klávesnice a podložky pod myš. „eSport v Rusku nadále roste a v rámci PC gamingu hraje stále významnější roli,“ říká Andreas Schicker, ředitel divize Gaming EMEA ve společnosti Logitech.
Výchozí obrázek

Společnost Logitech, přední inovátor v oblasti herních periférií, dnes oznámila, že hráči týmu Team Empire budou během turnajů exkluzivně používat hardwarová zařízení z řady Logitech G, zahrnující sluchátka, myši, klávesnice a podložky pod myš. „eSport v Rusku nadále roste a v rámci PC gamingu hraje stále významnější roli,“ říká Andreas Schicker, ředitel divize Gaming EMEA ve společnosti Logitech. „Team Empire má již dlouhou dobu dominantní postavení na hráčské scéně a je nám ctí, že můžeme spolupracovat s jedněmi z nejlepších hráčů ve východní Evropě. Díky spojení s Team Empire můžeme získat zpětnou vazbu od hráčů a vytvářet tak co nejlepší hráčské vybavení.“

Team Empire je jedním z nejlepších a nejznámějších týmů v Rusku, obzvláště díky hráčům v StarCraft II, Dota 2 a dalších titulech. Organizace byla založena v roce 2004 se sídlem v Moskvě.

Od dneška se tak Team Empire zařadil mezi eSport týmy jako jsou Cloud9 (C9) či Team SoloMid (TSM), které společnost Logitech již podporuje.

Štítky: team empire, logitech