Přejít k hlavnímu obsahu

Authority mění dva a přechází ke GUNRUNNERS

14. 5. 2015 | 22:07 Counter-Strike 2
Dvojice David "urv1" Urválek a Martin "iNvis" Hubáček opouští sestavu ex-Authority Gaming, kteří do týmu přijali stálici Michala "Zuhi" Zouhara a nováčka Patrika "Dev7l" Stuchlíka, a zároveň se přesouvají pod GUNRUNNERS.Authority Gaming měli v poslední době nepříznivé výsledky, které zahrnovaly převážně zklamání v podobě prohry proti mixu obsahujícímu Fina Joel "jOELZ" Aalto v první kvalifikaci na třetí PLAYzone MoneyCup.
Výchozí obrázek

Dvojice David "urv1" Urválek a Martin "iNvis" Hubáček opouští sestavu ex-Authority Gaming, kteří do týmu přijali stálici Michala "Zuhi" Zouhara a nováčka Patrika "Dev7l" Stuchlíka, a zároveň se přesouvají pod GUNRUNNERS.

Authority Gaming měli v poslední době nepříznivé výsledky, které zahrnovaly převážně zklamání v podobě prohry proti mixu obsahujícímu Fina Joel "jOELZ" Aalto v první kvalifikaci na třetí PLAYzone MoneyCup.

Společně s problémy s komunikací to bylo důvodem, proč se zbývající trojice rozhodla vyměnit duo za ostříleného Martina "Zuhi" Zouhara a služebně mladého Patrika "Dev7l" Stuchlíka. Zároveň sestava přechází do modročerných barev GUNRUNNERS.

K přestupu a výměně se vyjádřil Václav "nugget" Zušťák:

"Ahoj, nejprve bych chtěl poděkovat za skvělou nabídku, jednání a ochotu ze strany vedení. Přicházíme po menších nepříjemnostech v authority gaming a věříme, že nás v novém trikotu čekají dobré časy. Spolu s organizací měníme i sestavu, kvůli sledu špatných výsledků a komunikačním problémům nás opouští Martin "Invis" Hubáček a David "Urv1" Urválek, přičemž bych jim chtěl poděkovat za spoustu skvělých výsledků a popřát jen to dobré do budoucna. Jejich místa zaujme Michal "Zuhi" Zouhar a Patrik "Dev7l" Stuchlík.

Věřím, že nám změny pomůžou k lepšímu. V těchto dnech se snažíme trénovat a absolvovat online turnaje o peněžní ceny, konkrétně nás čeká květnový playzone moneycup a každotýdenní gfinity turnaj, který se nám doufejme povede vyhrát i v nové sestavě. Tohle je náš program na příští dva měsíce, před vrcholem na této scéně v podobě lancraftu, kam si pojedeme pro nejvyšší možnou příčku a udržíme si průběžné první místo v mčr kvalifikaci. Díky a čauko."

Sestava GUNRUNNERS.AOC:

{#Česká Republika} Václav "nugget" Zušťák
{#Česká Republika} Ondřej "EYO" Šťastný
{#Česká Republika} Sebastian "beastik" Daňo
{#Česká Republika} Michal "Zuhi" Zouhar
{#Česká Republika} Patrik "Dev7l" Stuchlík