Přejít k hlavnímu obsahu

DEV1S: Kampaň pokračuje, překročila 120%

12. 6. 2015 | 21:20 Counter-Strike 2
Ivan "Dev1" Lazarov před nedávnem rozjel Indiegogo projekt s názvem DEV1S - A New Way of Vision, který by měla hráčům přinést novou variantu hráčských brýlí za přístupné ceny.
Výchozí obrázek

Ivan "Dev1" Lazarov před nedávnem rozjel Indiegogo projekt s názvem DEV1S - A New Way of Vision, který by měla hráčům přinést novou variantu hráčských brýlí za přístupné ceny.

UPDATE: Projekt překročil 120%, přesto kampaň stále pokračuje a stále je možné pomoci a přispět na vývoj brýlí DEV1S. Kromě možnosti koupě páru si dokonce nové brýle budete moci vyzkoušet na nadcházejícím LanCraftu nově v Ostravě. Kromě Ladislava "GuardiaN" Kovácse si brýle na nedávném fragbite Masters vyzkoušeli i ostatní hráči Natus Vincere a nemohou si je vynachválit.

Na oslavu úspěchu Dev1 připravil giveaway obsahující jak ProGamer Elite verzi DEV1S, ale i myš od Tesoro a nějaký ten nožík do inventáře CS:GO skinů. Více informací najdete v obrázku níže:

Nový projekt vyrazil na povrch od samotného Ivana "Dev1" Lazarova, který se rozhodl rozjet vlastní společnost, vytvářející hráčské brýle podobné těm, jaké můžeme vidět na tvářích hráčů některých týmů světa, avšak za přístupnou cenu.

Tento cíl si Lazarov nastavil proto, že konkurenční společnost GUNNAR nabízí podobné brýle za příliš vysokou cenu a tedy si je většina mladých hráčů nechce nebo nemůže dovolit, a s tímto cílem vytvořil projekt na stránkách Indiegogo.

Stránky Indiegogo.com fungují na bázi dotací - kdokoliv si může vytvořit vlastní projekt, ať už jde o programování her, točení amatérských filmů či klipů, vytváření nových technologií nebo klasickou charitu na pomoc potřebným a další. Na stránkách je možné dotovat libovolnou částku a podpořit tím tak daný projekt.


Šest různých modelů DEV1S bude ve výrobě 

Lazarov už je s brýlemi ve fázi vývoje - několik málo kousků už bylo vyrobeno na testování samotným Lazarovem, případně právě podporovateli projektu, kteří si díky dotacím mohou pořídit takzvaný "PERK", tedy výhodu.

Pro 100 nejrychlejších je aktuálně možné si pořídit finální prototyp za 39 dolarů PERKem DEV1S - FINAL PROTOTYPE, pokud máte tedy zájem podpořit nové brýle a zároveň si za velmi přístupnou cenu vyzkoušet něco, k čemu byste se jinak dostali za více jak dvojnásobek, máte možnost.

Jedním z betatesterů brýlí je i slovenský sniper týmu Natus Vincere, Ladislav "GuardiaN" Kovács, který vlastní jeden z modelů 360 a nové brýle DEV1S si nemůže vynachválit:

"Pravdu povediac, niesom fanúšik takýchto herných vychytávok a jediné okuliare, ktoré som do teraz poznal boli Gunnars. Tie mi ale vôbec nesedeli a sú aj príliš drahé. DEV1Skám som dal šancu, pretože tvorcu poznám osobne. Hrával za jeden z najlepších tímov mojej krajiny z čias 1.6 prevažne so sniperkou tak som si povedal, prečo im nedať šancu.

Na moje prekvapenie sa mi zapáčili 360tky z varianty Pro-Gamer. Problém je, že mam problém nosiť aj vlastné dioptrické okuliare pod slúchadlami, čo ale nebol problém s modelom 360 a vôbec mi nevadili. Ale čo je dôležitejšie, naozaj robia čo sľubujú. Naozaj som pocítil zmenu ako som videl hru a súpera, všeobecne mi celá hra prišla jasnejšia. Najpresnejšie by sa to dalo prirovnať ako by ste si dali na oči digital vibrance. Zlepšilo mi to celkovo pocit z hry a bolo to pre mňa niečo nové.

Najbližšie s nimi plánujem streamovať na twitch.tv/rguardian, takže neváhajte dobehnúť a spýtať sa čokoľvek. Taktiež budete mať možnosť, ma s nimi vidieť pri najbližších turnajoch s NaVi. A prečo si myslím, že budú game changer? Sú niečo nové, niečo čo funguje a stoja o polovicu menej ako konkurencia. Jop, to je jednoducho game changer."  

{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács

Více o celém projektu, cenách daných PERKS a více si můžete přečíst na samotných stránkách projektu. Podpořit modely DEV1S je možné i na Facebook stránkách OfficialDEV1S. Cílem Indiegogo projektu je posbírat 5 tisíc dolarů, z nichž už je v daný moment splněných 88%, celkem 4 382 dotovaných 137 lidmi.

Zdroj: Indiegogo
Štítky: dev1, DEV1S