Přejít k hlavnímu obsahu

Nový herní turnaj a lavina novinek MSI

8. 6. 2015 | 07:59 Hearthstone StarCraft 2
Společnost MSI na Computexu při příležitosti představení zcela nového herního turnaje Masters Gaming Arena 2015 uvedla svou bohatou řadu nejmodernějšího herního vybavení. Společnost zvýraznila například herní notebook GT72 s hned několika převratnými novinkami jako je implementace technologie Tobii nebo NVIDIA G-sync. Nechybí ani nejvýkonnější model GT80 SLI, modely GE72 s nově použitou technologií zvuku Nahimic ani nejnovější řada notebooků P vyznačující se super kvalitními displeji s technologií True Color.
Výchozí obrázek

Společnost MSI na Computexu při příležitosti představení zcela nového herního turnaje Masters Gaming Arena 2015 uvedla svou bohatou řadu nejmodernějšího herního vybavení. Společnost zvýraznila například herní notebook GT72 s hned několika převratnými novinkami jako je implementace technologie Tobii nebo NVIDIA G-sync. Nechybí ani nejvýkonnější model GT80 SLI, modely GE72 s nově použitou technologií zvuku Nahimic ani nejnovější řada notebooků P vyznačující se super kvalitními displeji s technologií True Color. V herních desktopech MSI evoluce pokračuje modelovou řadou Nightblade MI, která navazuje na úspěch série Nightblade. Nechybí samozřejmě ani výkonné grafiky a naprostá high-endová novinka v základních deskách: X99A GODLIKE GAMING.

MSI spolupořádá Masters Gaming Arena 2015

MSI na turnaji MGA 2015 spolupracuje s Blizzard Entertainment® a Electronic Sports League (ESL). Soutěžit se bude ve hrách StarCraft II a Heroes of the Storm. Herní turnaj MSI 2015 Masters Gaming Arena (MGA) odstartuje regionálními kvalifikacemi pro Spojené státy, Evropu a Asii. Kvalifikace začně v červnu v Asii a ostatní regiony budou následovat. Prize pool e až 200 tisíc dolarů a letenky do USA na velké finále.

Nabitý herní notebook GT72 se sledováním zraku a G-Sync

MSI oznámila partnerství s Tobii Technology a začne s vývojem plně integrované technologie sledování zraku v herních noteboocích. Funkční prototyp zařízení je již k vidění na Computexu.

MSI GT72 s grafikou GTX980M 8GB GDDR5 je vybaven technologií NVIDIA G-SYNC, která díky adaptabilní obnovovací frekvenci přináší mnohem lepší a plynulejší vizuální herní zážitky. Obnovovací frekvence FPS je v rozsahu 30 ~ 75 Hz.

GT80, herní bestie s grafikami v SLI

Herní notebooky série GT představují nejvyšší řadu a nejvyšší výkon. MSI GT80 s 18,4“ displejem, nejnovějším mobilním čtyřjádrem Core i7 a dvěma grafikami NVIDIA GeForce GTX 980M v SLI jako první herní notebook na světě nabízí podsvícenou mechanickou klávesnici SteelSeries plné velikosti s přepínači Cherry MX. Nově nabízí také nejnovější bezdrátovou herní síťovku Killer ExtremeRange s Killer Wireless-AC 1535.

Profi zvuk Nahimic: Série GS/GE

MMSI do notebooků modelových řad GS60/70 a GE62/72 nově zahrnuje zvukovou technologii Nahimic pro vylepšené podání prostorového zvuku.

Technologie Nahimic má dlouholetou praxi a uplatnění ve vojenském, leteckém a kosmickém průmyslu, kde je přesnost a čistota podání zvuku životně důležitá.

True Color: elitní řada Prestige

Pohání je nejnovější 4. generace čtyřjádrových procesorů Intel a grafiky NVIDIA GeForce GTX 950M/960M GPU a díky špičkovým displejům a technologii MSI True Color nabízí věrné podání barev a téměř 100% pokrytí barevného prostoru sRGB.

Řada P je v elegantním stříbrném provedené a s bílým podsvícením klávesnice.

Nightblade MI: Kompaktní herní mašina

Nové herní stolní počítače MSI jsou vyladěny pro skvělý výkon a efektivitu. Řada Nightblade ztělesňuje to, co každý hráč potřebuje k vítězství. Zbrusu nový MSI Nightblade MI je kompaktní a obsahuje nejnovější Intel Core i7 procesor a výkonnou grafiku NVIDIA GeForce řady GTX 900. Díky špičkovým komponentám MSI Military Class je Nightblade MI je připraven táhnout nejnovější herní trháky ve vysokých a ultra detailech i při náročných a extra dlouhých bitvách.

Nová herní řada AIO PC

MSI uvádí na trh celou řadu nových herních All-in-One PC vybavených nejnovějšími Core i7 a i5 procesory Intel a grafikami NVIDIA GeForce GTX 960M a 970M. Nejnovější modely AG270 3K and Gaming 24GE jsou již vybaveny zvukovou technologií Nahimic, který nabízí vylepšení prostorového podání zvuku, zvýraznění basů, ale také redukci šumu a potlačení růchů na pozadí při hraní s headsetem.

Model Gaming 24GE s grafikou GTX 960M a širokými pozorovacími úhly a nabízí skvělou hratelnost. Gaming 24GE s 4K panelem navíc umožňuje kompletní řešení pro editaci 4K videa. Model AG270 2QC 3K je vybaven panel 27“ s rozlišením 2560x1440 (3K) se skvělými pozorovacími úhly je osazen procesorem Intel Core i7, grafikou GTX 970M a reproduktory Yamaha.

Grafiky řady MSI GAMING: chladné a tiché

MSI vystavuje celou elitní řadu herních grafik MSI Gaming v čele se oceněnou GTX 980 GAMING 4G, vítěze 23. Taiwan Excellence Awards a finalistou Computex 2015 Best Choice Award.

MSI navíc představila novou vlajkovou loď herních grafik řady MSI GAMING: MSI GTX 980 Ti GAMING 6G. V kombinaci s 6 GB GDDR5 paměti nabízí hráčům plynulé herní zážitky ve 4K. Díky pověstnému chladiči Twin Frozr V má grafika MSI GTX 980 Ti GAMING 6G bezkonkurenční chlazení a akustické vlastnosti. Robustní vzhled, odolnost a dobré chlazení jsou navíc posíleny zadním kovovým plátem.

MSI představila také nové prémiové SLI můstky z vysoce kvalitních materiálů, podporující 2-way a 3-way SLI zapojení. Je vybaveny charakteristickým LED posdvícením GAMING štítu, které lze stejně jako u grafických karet ovládat pomocí aplikace MSI Gaming App.

XX99A GODLIKE GAMING, jedna deska vládne všem

Naprostou novinkou na Computexu v základních deskách je high-endová MSI X99A GODLIKE GAMING X99A – světově první deska s RGB LED a podporou více než 2000 barev a mnoho stylů podsvícení.

X99A GODLIKE GAMING využívá nejnovější Audio Boost 3 PRO pro křišťálově čistý zvuk a bezztrátovou kompresi zvuku. Pro efektivní přenos dat podporuje Turbo M.2, SATA Express a USB 3.1. X99A GODLIKE GAMING má též nejnovější herní síťovku Killer DoubleShot-X3 PRO. S funcí Smart Teaming s dvěma Killer Ethernet čipy a Killer 1535 Wi-Fi module může X99A GODLIKE GAMING dosahovat rychlosti přenosu až 2,867 Gb/s. Mystic Light, další speciální funkce, umožňuje uživatelům snadno ovládat LED světelné efekty pomocí aplikace MSI Gaming APP v prostředí operačního systému nebo z mobilních zařízení Android.

X99A GAMING 9 ACK, vítěz COMPUTEX Best Choice Golden Award

Základní deska X99A GAMING 9 ACK získala za svou mimořádnou technickou výbavu a vynikající design ocenění COMPUTEX Best Choice Golden Award v kategorii Gaming & Entertainment. MSI nabízí nejlepší herní základní desky a jako první na trh uvedla celou řadu základních desek s podporou USB 3.1.

Desky MSI Z97 & H97 plně podporují procesory Intel Core 5. generace

S nejnovější aktualizací BIOSu jsou všechny základní desky MSI ze série Z97 a H97 plně kompatibilní s novými procesory Intel Core 5. generace.