Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic stanovili nový LCS rekord!

13. 7. 2015 | 10:23 League of Legends
Tým okolo Bory "YellOwStaR" Kima to dokázal tento víkend po výhrách nad svými největšími letošními rivali H2K a Origen.
Výchozí obrázek

Tým okolo Bory "YellOwStaR" Kima to dokázal tento víkend po výhrách nad svými největšími letošními rivali H2K a Origen.

Přitom v obou hrách na tom nebyli zrovna nejlépe. Proti H2K ztráceli Fnatic v jednu chvíli 5 000 goldů a s Origen dokonce 7 000! Přesto, že týmy prochází velkým zkvalitnňováním a celkově se celá soutěž vyrovnává, se zdá, že Kimův tým nalezl způsob jak se i z nepříznivých situací dostat. Jejich velkou výhodou jsou dokonalé team fighty, které je vždy znovu katapultují zpět do hry, případně k vítěztví. 

V časech, kdy slavné, velké jména jako Cloud9, či TSM stagnují a jejich výkony nejsou již tak přesvědčivé, se Fnatic podařilo stanovit nový rekord celé LCS. Jejich 14:0 je ještě o to obdivuhodnější, když si uvědomíme, jak moc se všechny profesionální ligy v League of Legends posouvají kupředu. Všechny aspekty se zlepšují, zkvalitňují a již není jednoduché na počátku jasně určit favority, či outsidery.

I po takové "jízdě" je ale Bora "YellOwStaR" Kim skromný a kritický.

Jsem docela šťastný, že jsme pokořili rekord, ale poslední dobou naše výkony nebyly nejlepší. Myslím, že se můžeme ještě víc zlepšit.

Kim "Reignover" Yeu-jin hned po zápasech vyhlásil útok na perfektní sezónu a pohrozil ještě intenzivnějším tréninkem. Vyhrají Fnatic své zápasy i v dalších dvou týdnech? Může jejich dominance přinést Evropě i tu nejcenější trofej? 

Uvidíme brzy..