Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s vítězem LanCraftu 2015!

27. 7. 2015 | 22:41 League of Legends
Připravil jsem si pro Vás rozhovor s kapitánem League of Legends teamu Fraternitas denykem. Team si vybojoval na nedávném LanCraftu 2015 první místo!1. Ahoj Denyku, určitě Tě dost lidí zná, ale pro ty co tě neznají, představ se nám.
Výchozí obrázek

Připravil jsem si pro Vás rozhovor s kapitánem League of Legends teamu Fraternitas denykem. Team si vybojoval na nedávném LanCraftu 2015 první místo!

Denyk


1. Ahoj Denyku, určitě Tě dost lidí zná, ale pro ty co tě neznají, představ se nám.

Ahoj! Jmenuji se Petr Haramach, v současné době působím na pozici kapitána a supporta v teamu Fraternitas (FTS). Pro ty co by zajímalo něco z mého osobního života, tak žiji v Brně a v současné době studuji na vysoké škole v oboru Ekonomika a management.

FTS

2. Jaké jsou tvé pocity z výhry? Měl jsi obavy z některých teamů?

Pocity jsou pochopitelně suprové, jak už to po každém skvělém turnaji bývá. Musím říct, že na základě naší přípravy, která probíhala na LanCraftu jsem se nebál žádného soupeře, spíše jsem se těšil až s každým z nich změříme svoje síly.

FTS1


3. Co říkáš na prostředí LanCraftu?

Oproti předchozím ročníkům to byla změna, a dovoluji si říct, že změna k lepšímu. Je super vidět jak taková událost jako je LanCraft roste výš a výš. Jediné co bych hodnotil záporně, bylo teplo, za které bohužel mohlo nepřející počasí.

LC2015

4. Máte s teamem zálusk na některé další turnaje?

Hodláme se účastnit veškerých turnajů, které pro nás budou nějakým způsobem lákavé. Naším cílem je samozřejmě MČR.

FTS2015

5. Je zde volný prostor pro tebe, co by jsi chtěl sdělit svým fanouškům a fanouškům Fraternitas?

Takže, za prvé bych chtěl moc poděkovat našemu generálnímu partnerovi VIAKOM, za ohromnou podporu a důvěru v náš team. Poté taky partnerům Digitor a HAL3000, za zapůjčení suprového vybavení v podobě PC na LanCraftu a v neposlední řadě patří obrovské díky ne jen za mě, ale za celou organizaci Fraternitas Vám fanouškům, kteří nás motivují k ještě lepším výsledkům a výkonům. Díky moc, FTS HYPE!!

AFFTS