Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte se spojují s Fraternitas

31. 7. 2015 | 21:22 Všechny hry
Organizace nEophyte se rozhodla spojit síly s Fraternitas, ke kterým přechází část managementu a všechny původní sekce nEophyte.Ve středu 29. července si celá Counter-Strike: Global Offensive sekce pod vedením Martina "STYKO" Styka změnila avatary na svých Facebook stránkách, které jasně značily přechod sekce pod Fraternitas.
Výchozí obrázek

Organizace nEophyte se rozhodla spojit síly s Fraternitas, ke kterým přechází část managementu a všechny původní sekce nEophyte.

Ve středu 29. července si celá Counter-Strike: Global Offensive sekce pod vedením Martina "STYKO" Styka změnila avatary na svých Facebook stránkách, které jasně značily přechod sekce pod Fraternitas.

Doposud nebylo jasné, do jaké míry přesun proběhne a zda se vůbec týká jen jedné sekce, protože se objevovaly zmínky o tom, že by mohlo jít o fúzi obou organizací pod jméno Fraternitas.

Vyjádřením majitele Fraternitas Petra "Xnapy" Jiráka se potvrzuje spojení obou organizací, se kterou se pojí přechod League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive i Hearthstone sekce nEophyte pod čerstvé Fraternitas, a zároveň managementu v podobě Tomáše "kubrahead" Kubrického, který je také jedním ze zásadních sponzorů, a Petra "chipAh" Sedláčka.

"Jak si většina z Vás již dávno mohla všimnout, kámen nezůstává na kameni. Je mi velkou ctí, že do organizace Fraternitas mohu po dohodě s Tomášem "Kubrahead1" Kubrickým přivítat 22 hráčů a část vedení, kteří k nám přestoupili z organizace nEophyte.

Věříme, že si vzájemně dokážeme pomoci k vybudování lepších podmínek pro hráče, tak aby se mohli plně soustředit na to nejdůležitější - herní výsledky. Závěrem bych rád popřál našim novým reprezentantům hodně štěstí a zároveň bych rád poděkoval všem fanouškům bratrstva za jejich podporu."

{#Česká Republika} Petr "Xnapy" Jirák, majitel Fraternitas

"Pre nas ako hracov sa nezmeni okrem clantagu takmer nic. Po vzajomnych dohodach sa dohodlo vedenie nEophyte a Fraternitas na spolupraci vo viacerych sekciach. Toto "bratrstvo" vzniklo z dovodov ci uz financnych ale aj racionalnych za cielom spojit to najlepsie co na nasej scene mame do jedneho multigamingu a vytvorit tak akysi "monopol". Myslim ze nam, CS:GO sekcii, sa zatial podarilo prezentovat Fraternitas len v tom najkrajsom svetle vyhrou naseho premieroveho turnaja 99damage Arena a dufam, ze podobne vysledky s tagom FTS budu len pribudat.

Co sa tyka dev1ho ako ex-coacha nasej CS:GO sekcie tak urcite mnoho z vas videlo ze dev1 uz tuto funkciu nezastava. Taktiez doslo k nezhodam medzi vedenim a nasou sekciou ktore vyustili do tejto zmeny dev1ho za una. Nebudem to viac rozoberat, kazdy si o tom spravi svoj nazor. Uno je momentalne nas plnohodnotny coach a team na LanCraft mal uz zabezpeceny davno pred prichodom do nEophyte. Preto sme mu prirodzene vyhoveli a tak sa mohol LC zucastnit ako hrac. Odteraz je na 110% neophyte trener ktory pomaha pri treningoch, turnajoch, taktikach a veci ktore ku coachovaniu patria."

{#Slovenská Republika} Martin "STYKO" Styk, kapitán CS:GO sekce

Counter-Strike: Global Offensive

{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko
{#Slovenská Republika} Martin "STYKO" Styk
{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel
{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hrádek
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski (coach)

Hearthstone                                 

{#Česká Republika} Marek "denny" Stokláska
{#Česká Republika} Jiří "Soby" Sobotka
{#Slovenská Republika} Jakub "Namcor" Veber
{#Česká Republika} Ladislav "Meyger" Majer
{#Česká Republika} Robert "Synthetic" Vávra
{#Česká Republika} Roman "Romasík" Paták
{#Česká Republika} Daniel "Pt44h" Kýr
{#Česká Republika} Peter "Senba" Kos
{#Česká Republika} Simona "Karolínka" Procházková

League of Legends BLACK

{#Česká Republika} Václav "Kapitán Lipánek" Maxa
{#Česká Republika} Martin "Bhalos" Kůrka
{#Česká Republika} Marek "Bimbo8" Hanuš
{#Česká Republika} Jan "Worry" Voráček
{#Česká Republika} Jakub "Tarky" Vaňkát
{#Česká Republika} Kryštof "K0KS" Hos (coach)

League of Legends WHITE

{#Česká Republika} Vladimír "Cekutka" Mrkáček
{#Česká Republika} Michal "Gornagal" Fiebich
{#Slovenská Republika} Matúš "RusO" Rusňák
{#Česká Republika} Václav "WorstAdcWest" Šrajer
{#Česká Republika} Petr "denyk" Haramach

Štítky: Fraternitas, nEophyte